Jdi na obsah Jdi na menu

9. kolo: 19.10.2013 AFK Nehvizdy "A" - Mnichovice "A" 3:3

 9. kolo: 19.10.2013   AFK Nehvizdy "A" - Mnichovice "A"   3:3 


Sestava: Jenčík - Mergl, Parůžek, Dvořák, Slávik - Hýbel (Machačný), Müller, Nepivoda, Adášek (Lopatář) - Nováček (Vlček), Antoš 
Trenér: Lopatář 

Branky: 2x Antoš, Parůžek 

V dalším domácím zápase jsme přivítali třetí tým tabulky - Mnichovice. Zápas se hrál ve slušném tempu, kdy lépe kombinovaly Mnichovice a my se prezentovali odhodlanou a bojovnou hrou. Na začátku utkání jsme přestáli šance hostů, které výborně zlikvidoval Jenčík, který v bráně nahradil zraněného Prokeše. My jsme naopak udeřili z první vážnější šance, kdy po dalekonosné střele Nováčka odražený míč v pohodě uklidil Antoš. 1:0. V dalších minutách byla hra vcelku vyrovnaná, až do doby, kdy se ke střele odhodlal Antoš a s jeho tečovanou střelou si gólman nedokázal poradit. 2:0. Bohužel dvoubrankové vedení netrvalo dlouho. Po pár minutách, kdy hosté předvedli rychlou kombinační akci, nedal zakončující hráč Jenčíkovi šanci. 2:1. To Mnichovice nakoplo a začali nás přehrávat. Výsledkem jejich práce bylo vyrovnání krátce před přestávkou. Po rohovém kopu se nám nepodařilo odkopnout míč a centr ze strany přesně našel hlavu zakončujícího hráče na přední tyči. Poločas 2:2.
Do druhé půle jsme vstupovali s tím, že se začíná znovu a že se popereme o výhru. Toto předsevzetí dostalo vážnou trhlinu už po deseti minutách. Mnichovičtí se dostali do rychlého protiútoku, který zakončoval osamocený hráč na zadní tyči. 2:3. Nehodlali jsme se ovšem vzdát bez boje. Hosté sice byli aktivnější a vypracovali si několik šancí, ztroskotali však na Jenčíkovi nebo nezakončili přesně. Do závěru utkání jsme provedli pár změn a vrhli všechny síly do útoku. Toto rozhodnutí přineslo své ovoce pět minut před koncem. Výkop Jenčíka prodloužil Lopatář k Parůžkovi, který se trefil pod břevno. 3:3. Zápas tedy skončil remízou. Po dvougólovém vedení se zdá, že je jeden bod málo, avšak Mnichovice byli více než vyrovnaným soupeřem. 
                                                                  

 

Z.P.

 

Statistiky

Online: 5
Celkem: 634019
Měsíc: 6515
Den: 295

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz