Jdi na obsah Jdi na menu

30.03.2024


Sokol Hrusice A - Muži "A" AFK Nehvizdy

3 : 0

(0:0)


 

Druhé jarní mistrovské utkání jsme opět odehráli na venkovním hřišti, a to v Hrusicích. Do zápasu jsme vstoupili aktivně, a hlavně jsme chtěli napravit zaváhání z Dobřejovic. Od začátku jsme byli aktivnější, vytvořili jsme velký tlak na soupeřovu rozehrávku a donutili ho k chybám, z čehož pramenily naše šance. Přes náš velký tlak skončil první poločas bezbrankovou remízou. Do druhého poločasu jsme šli odhodláni zlomit naší smůlu v koncovce a překlopit skóre na svoji stranu. Bohužel jsme od 65. minuty tahali za kratší konec a pomalu nám začaly docházet síly. Hra se tak vyrovnala, a z naší strany přicházely zbytečné chyby. Začal nám chybět důraz v osobních soubojích a projevilo se, že máme mladý a nezkušený tým. Po pár individuálních chybách jsme rázem prohrávali o dvě branky. Věřili jsme, že máme sílu na srovnání skóre, ale nebyli jsme dostatečně mentálně připraveni na výkon rozhodčích, kteří dle našeho názoru svoji nekvalitou ovlivnili průběh celého zápasu.

Nechceme se samozřejmě vymlouvat na rozhodčího, ale chceme začít sami u sebe a musíme si přiznat, že kdybychom proměnili šance, které jsme si vytvořili v prvním poločase, nebylo co řešit.

 

Sestava:

 

Branka  - O. Liehm,  obrana – Š. Krákora, J. Jenčík, O. Ursacher, T. Sláma,   záloha – L. Krákora, L. Vlček, J. Nepivoda,  útok – J. Červený, J. Šťastný, M. Brodský.

 

Lavička:

 

T. Müller st., T. Müller ml., D. Fendrych, M. Lerch  


Jan Melichar
trenér
Muži "A"  
AFK Nehvizdy
mobil.: 606 734 755
email.: 
jan.melichar@metrostav.cz


 

 

Statistiky

Online: 3
Celkem: 642718
Měsíc: 7932
Den: 192

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz