Jdi na obsah Jdi na menu

11. 5. 2013 TJ Sokol Mochov B - AFK Nehvizdy B

 

 
TJ Sokol Mochov B 3:6 AFK Nehvizdy B (poločas 0:2)
 
Před zápasem s Mochovem jsem se nejvíc obával toho, zda se nás sejde dost (hrálo se od 14 hodin v sobotu a od 17 hodin hrálo naše áčko v Mnichovicích) a jestli to bude typické vesnické derby (plné nadávek atd.). Obě moje obavy se naštěstí nevyplnili. Sešlo se nás 12 a utkání probíhalo poměrně v klidu. Celý zápas byl ovlivněn mokrým terénem, po kterém se míče rychle svezou. Po pár šancích na obou stranách potáhl Honza Zeman míč podél brankové čáry a nahrál proti noze Milanu Benešovi (který si přišel zahrát před operací kolene), který míč napálil do brány. Po střídání domácího gólmana zvyšoval na 2:0 pro nás Lukáš Kraml. Za toho stavu jsme šli do kabin. Soupeř měl několik slibných šancí, které buď zahodil nebo je chytil Honza Mikuláš, který dvakrát zabrnkal na naše nervy a především jeho narážečka s domácím útočníkem byla infarktová.
Hned ze začátku druhého poločasu se nám podařilo odskočit na 3:0, kdy se podruhé trefil Lukáš Kraml. Soupeř se ještě vrátil do zápasu brankou na 3:1, avšak za pár minut jsme odskočili opět na rozdíl tří gólů, když jsem přehodil domácího brankáře. Na 5:1 zvyšoval opět Kraml a dovršil tak svůj hattrick a na 6:1 posunul skóre David Kolenský hlavou po rohovém kopu. Zbytek utkání jsme dohrávali laxně ať už šlo o zakončení nebo o bránění a soupeř naše vypuštění konce zápasu potrestal dvěma brankami a zkorigoval tak stav zápasu na konečných 6:3 z našeho pohledu.
Před zápasem bych bral jakýkoliv bodový zisk. Takový výsledek jsem však nečekal a jsem nesmírně rád, že i když byl střet a (kromě Beneše) nikdo z áčka nemohl jít pomoct, tak jsme dokázali vyhrát, i když to bylo nad oslabeným soupeřem. Ještě musím zmínit Tomáše Krůla, který zaskakoval na pozici krajního obránce a přestože tam hrál poprvé, odvedl velice dobrý výkon. Po výhře v tomto zápase jsme již překonali počet bodů získaných na podzim. Prozatím jsme uhráli 15 bodů z 21 možných, což je velice slušné.
 
sestava: Mikuláš - Cinka - Pecina, Kolenský, Krůl - Segeda, Dolejš, Beneš, Adamec - Zeman, Kraml
 
branky: 29. minuta - Beneš
             43. minuta - Kraml
             51. minuta - Kraml
             57. minuta - Strnad
             64. minuta - Kraml
             67. minuta - Kolenský

střídání: 51. minuta - Strnad za Zemana 
 
Ondřej Strnad
vedoucí (a pro tento zápas i hráč) B-týmu
 
 

Statistiky

Online: 2
Celkem: 640465
Měsíc: 7539
Den: 269

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz