Jdi na obsah Jdi na menu

4. Mistrovský turnaj starší přípravky Jirny 19.10.

  4.Mistrovský turnaj starší přípravky Jirny 19.10.

Ráno jsme se probudili do mlhavého dne a vyrazili na náš v pořadí 4. podzimní turnaj na hřišti Viktorie  Jirny.

Bohužel nám chybělo 5 hráčů a to z důvodu nemoci nebo neúčasti. V Jirnech se sešlo pouze 6 hráčů, z toho 1 brankář, 3 obránci, 1 záložník a 1 útočník a to je prostě málo.

Protože hrajeme systém 5+1, tak to znamenalo odehrát celý turnaj bez střídání, proto jsme požádali Union Čelákovice o zapůjčení 1 hráče (obránce Josefa), za což jim děkujeme. Byla velká neznámá, jak se pro nás v takovém nouzovém složení předvedeme.

První zápas proti Sokolu Šestajovice jsme doslova prospali a prohra 0:4 je jen výsledkem našeho výkonu, který nebyl vůbec dobrý.

Ve druhém zápase s Unionem Martin vstřelilnáš jediný  gól, ale výkon se nezlepšoval, prohra 1:5. Je nutné říct, že jako trenéři jsme zkoušeli měnit hráčům posty, ale změnu ve hře to nepřinášelo.

Třetí zápas s domácím týmem Jiren bychom vyhráli na šance, ale naším největším problémem bylo neproměňování našich samostatných uniků na bránu. I proto jsme prohráli 0:1, když rozhodl špatně ubráněný rohový kop. V tomto zápase jsme byli lepší, ale zkrátka jsme neměli střelce.  A myslím, že náš třetí zápas nás definitivně psychicky zlomil, zvlášť když nás čekal Zeleneč.

S týmem Zelenče jsme prohráli 0:8. A za zmínku stojí pouze ostrý faul Štěpána na polovině hřiště, který stejně nic neřešil, a tým to k ničemu nepozvedlo. Tedy mimo to, že soupeře to asi pěkně muselo bolet.

Poslední zápas s Brandýsem jsme už odehráli značně rezignovaně, hlavy pěkně dole a výsledek 0:4 potvrdil naše trápení. Velmi pěkný výkon v celém turnaji předvedl v bráně Saim.

Podle mého hodnocení je poznat, že naše nálada nebyla moc dobrá, přesto klukům děkujeme za účast a věřím, že příště to bude lepší i s podporou kluků od rodičů. Věřím, že na příští turnaj bude k dispozici více hráčů, a zkusíme opět ukázat hru, jakou předvádíme na tréninku. Nicméně kluci hlavu vzhůru a příště to bude určitě lepší!!!!!!!!!!!

Na závěr bych chtěl poděkovat V. Jirny za velmi pěknou organizaci turnaje, pro mě příjemné překvapení v podobě občerstvení v kabině každého týmu a odměnu pohárem pro každý zúčastněný tým. Takže, i když jsme skončili poslední, tak jsme si domů odvezli pohár a diplom, což kluky potěšilo a byla to taková náplast za jejich snažení.

Sestava: Saim P,Jan N.,Štěpán K.,Erik M.,Martin P.,Ali M.,Josef .

Pořadí turnaje: 1.SK Zeleneč,2. V. Jirny,3.U.Čelákovice,4.Brandýs/Boleslav B,5. Šestajovice, 6. AFK Nehvizdy

Tomáš Krákora

 

Statistiky

Online: 2
Celkem: 638468
Měsíc: 7147
Den: 220

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz