Jdi na obsah Jdi na menu

5. května AFK Nehvizdy B - Klíčany B

 

 
AFK B 3:1 Klíčany B (poločas 1:1)
 
Po kontumovaném zápase s Vodochody, kdy se nás sešlo pouze 7, jsme přivítali béčko Klíčan, které s sebou přivezlo velice mladý tým, ve kterém byl nejstarší hráč ročník narození 1990.
První poločas by se dal shrnout jednoduše - samé ofsajdy na naší straně. Soupeř hrál s velmi vytaženou obranou a naši útočníci si bohužel dlouho nemohli načasovat svoje postavení. Naštěstí jednou se do ofsajdové pasti nechytili a Roman Adamec prostřelil hostujícího gólmana. Soupeři se povedlo do konce poločasu vyrovnat, když využil našeho nedohrání standartní situace a pohodlně doráželi do prázdné brány.
Do druhého poločasu naši obranu vyztužil Honza Melichar. Soupeř nás velkou část druhého poločasu přehrával a jen díky tyči a dobrým zákrokům Honzy Mikuláše jsme neinkasovali druhý gól, který by nás pravděpodobně zlomil. Z tlaku jsme se začali postupem času vymaňovat a Zdeněk Cinka nás poslal do vedení parádním angličákem. Soupeř otevřel hru ještě víc a jednu z našich šancí proměnil Michal Machačný a definitivně rozhodl.
Zápas jsme se štěstím zlomili v náš prospěch. Bohužel jsme po většinu zápasu nedokázali nějak víc podržet míč na našich kopačkách, ale i tak jsme získali tři body a ty se počítají.
 
sestava: Mikuláš - Král - Homola, Machačný, Mergl - Segeda, Dolejš, Cinka, Krůl - Zeman, Adamec
branky: 18.minuta Adamec
             75.minuta Cinka
             85.minuta Machačný
 
střídaní: 46. minuta Melichar za Segedu
              72. minuta Soulek za Zemana
 
Ondřej Strnad
vedoucí B-týmu
 

Statistiky

Online: 6
Celkem: 638531
Měsíc: 7191
Den: 251

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz