Jdi na obsah Jdi na menu

5. Mistrovský turnaj starší přípravky Zelenečn 3.11.

 5. Mistrovský turnaj starší přípravky Zeleneč  3.11.

 

3.11. jsme měli turnaj v Zelenči s netradičním začátkem ve 13h. Vzhledem k tomu, že od rána hodně pršelo, myslím, že nejen já jsem sledoval telefon, jestli nebude turnaj odložený nebo zrušený. Na druhou stranu co očekávat za počasí, když je v kalendáři listopad. Proti poslednímu turnaji v Jirnech jsme odjížděli v daleko silnější a početnější sestavě s cílem odčinit neúspěch.

Náš první zápas začal ve 13,25h s V.Jirny. Terén byl mokrý, hra byla vyrovnaná. Nám se nedařila finální přihrávka na útočníka, zbytečně jsme balony jen odkopávali, a pokud jsme byli před bránou soupeře, zahazovali jsme šance. Zápas skončil remízou 1:1 a bylo co zlepšovat.

Druhý zápas jsme hráli vzápětí s domácím Zelenčem. Před zápasem jsme klukům řekli, že tento zápas nepočítáme, neboť rozdíl v kvalitě týmů je hodně velký. Při naší předvedené hře je výsledek 0:9 je asi spravedlivý. Soupeře jsme nechali rozehrávat bez našeho napadání a od více gólů nás uchránil Saim v bráně svým výborným výkonem.

Jako třetí zápas řadě bez přestávky jsme nastoupili proti Brandýsu. To už jsme byli posíleni o Adama  a Filipa V., kteří dorazili během turnaje. Bylo znát, že naše hra se postupně lepší, zpřesnili jsme přihrávky i napadání soupeře, ale konečný výsledek 2:2 byl pro nás spíše ztrátou.

Po přestávce věnované občerstvení a mírné taktické poradě jsme si dali za úkol porazit U. Čelákovice.

Musím říct, že to byl náš nejpovedenější zápas dne. Soupeře jsme téměř k ničemu nepustili a náš nadšený výkon skončil výsledkem 5:2, navíc Erik zaznamenal hattrickJ.

Možná byla škoda, že jsme měli zase přestávku, po které jsme měli odehrát úplně poslední utkání turnaje se Sokolem Šestajovice. Protože se turnaj blížil ke konci, z výsledků ostatních týmů nám začalo být jasné, že pokud porazíme Šetajovice, tak skončíme 3. v turnaji. Kluci byli v dobré náladě a pravděpodobně i kondici, neboť si čas krátili kopáním a běháním po dost rozbahněném hřišti. Se Sokolem  Šestajovice jsme hráli hodně bojovné a vyrovnané utkání s výsledkem 2:2. Remíza byla spravedlivá. Jen můžeme trochu litovat, že cca minutu před koncem obránce soupeře stačil vykopnout míč z brankové čáry.

Zajímavé je, že ač jsme z pěti zápasů prohráli pouze jeden, stačilo to jen na celkové čtvrté místo.

Samozřejmě po turnaji jsme se pustili do spekulací, jestli není lepší jeden zápas prohrát a další zase vyhrát. Porazit Šestajovice by znamenalo skončit třetí , porazit Brandýs plus další 2 remízy by znamenalo skončit na výborném druhém místě a to by byl super úspěch, zkrátka stačilo málo… .

Musím říct, že s Honzou jsme byli spokojeni i s místem čtvrtým, ale hlavně s předvedenou hrou.

Jako bonus je vyhlášení Saima nejlepším brankářem turnaje. Saim nás podržel snad v každém zápase a toto ocenění si skutečně zaslouží. Saime gratulujeme a jen tak dál!!!!!!!

 

Sestava: Saim P., Jan N., Štěpán K., Erik M., Martin P., Ali M., Filip V.,Kačka P, Filip , Adam Š.

 

 

Tabulka turnaje:

 

1. SK Zeleneč                        15        28:2

2. FK Brandýs/Boleslav B         8        15:13

3. S.Šestajovice                       7        8:12

4. AFK NEHVIZDY                   6       10:16

5. U Čelákovice                        2       14:24

6. V.Jirny                                 2         8:16

 

Poslední mistrovský turnaj máme odehrát 17.11. od 10 h v Čelákovicích.

 

Na závěr ještě poděkování maminkám ze Zelenče, které nevlídné počasí zpestřili hráčům i fanouškům prodejem domácích koláčů a teplého občerstvení..

 

 

Tomáš Krákora

 

Statistiky

Online: 7
Celkem: 640497
Měsíc: 7548
Den: 279

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz