Jdi na obsah Jdi na menu

AFK Nehvizdy B - SK Bášť 3:2

 AFK Nehvizdy B 3:2 (1:2) SK Bášť

 
V mlhavém listopadovém odpoledni jsme odehráli poslední zápas proti týmu z horní poloviny tabulky, který měl dobrý začátek sezóny, ale postupem času šel výsledkově dolů. Zhruba po čtvrthodině hry jsme se dostali do vedení po parádní akci, kdy Lukáš Kraml šel ze strany sám na branku, místo střely však ještě přihrál před prázdnou branku Adamcovi, který otevřel skóre. Do konce poločasu však soupeř skóre otočil a my jsme několik vyložených šancí opět neproměnili, což se s námi táhne prakticky celý podzim.
Druhý poločas jsme odehráli lépe než první a dočkali se vyrovnání, kdy se trefil nejlepší podzimní střelec Kraml. Postupem času se zápas stával více a více vyhroceným, což vyvrcholilo při situaci, kdy se hosté dožadovali červené karty pro našeho brankáře. Ten ji naštěstí nedostal, protože těžko říct, zda by se zrodila vítězná akce zápasu, kdybychom byli v oslabení. V 90. minutě jsme podnikli jednu z posledních akcí, Jirka Parůžek přihrál Adamcovi, který se skvěle trefil a vystřelil nám 3 body. Záhy poté bylo utkání, a tím i celá podzimní část sezóny, ukončeno.
V tomto zápase jsme si vybrali střelecké štěstí, které jsme neměli prakticky celý podzim, a rozhodli o vítězství v úplném závěru. Po bídném startu sezóny, kdy jsme první polovinu podzimních zápasů prohráli, jsme v dalších šesti zápasech 4x vyhráli a 2x prohráli a z úplného dna jsme vystoupali na 8. příčku, což nakonec není tak špatný výsledek. Naše venkovní výsledky byly velmi ovlivněny velkým počtem střetů zápasů s A-mužstvem, protože jsme prostě kvalitativně závislí na áčku. Pouze jeden zápas byl bez kolize s áčkem. Kluci, co pravidelně chodí za béčko, dokáží odehrát zápasy samozřejmě také dobře a svoje si odehrají, ale se dvěma nebo třemi posilami z áčka se kvalita hry vždycky zvedne, protože rozdíl dvou tříd už je znát.
 
Ondřej Strnad
vedoucí B-týmu
 
sestava: Mikuláš - Homola, Král, Parůžek Z., Pecina - Štrynek M., Dolejš, Jenčík, Hašek - Adamec, Kraml
branky: Adamec 2x, Kraml
střídání: Fabián za Haška, Parůžek J. za Dolejše
 

Statistiky

Online: 4
Celkem: 640613
Měsíc: 7564
Den: 325

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz