Jdi na obsah Jdi na menu

AFK Nehvizdy B 4:2 1.FC Líbeznice B

 

 
                          AFK Nehvizdy B 4:2 1.FC Líbeznice B
                                                    (2:1)
 
Po prohře v Zelenči jsme na domácím hřišti přivítali B-tým Líbeznic, který byl pouze o dva body před námi a tak byl cíl jasný - vyhrát a soupeře přeskočit.
 
Po celý první poločas jsme byli lepším týmem, soupeř však podnikl 3 vydařené brejky do naší obrany, z jednoho vytěžil roh a z něj vstřelil vedoucí branku zápasu. Zhruba 5 minut před koncem poločasu jsme však během necelé minuty skóre otočili dvěma rychlými góly, které nám zajistily poločasové vedení.
 
Po zvýšení na 3:1 hned na začátku poločasu druhého to vypadalo, na pohodový zbytek zápasu kdy si zastřílíme a uděláme si hezké odpoledne. Bohužel jsme se nějak nepotkali se střeleckou formou, a po zahození několika tutovek soupeř snížil. Na vyrovnání naštěstí nedosáhl a pár minut před koncem jsme zvýšili na konečných 4:2 a otupili tak jakýkoliv zbývající odpor soupeře.
 
Zápas by se mi hodnotil lépe, kdybychom proměnili alespoň polovinu našich šancí. Dvakrát jsme orazítkovali břevno, několikrát netrefili prázdnou bránu a zazdili jsme i další dobré šance. Naštěstí se nám to nevymstilo, jako například proti Brandýsu, ale pro příští zápasy musíme střeleckou efektivitu rozhodně zlepšit. Za 3 body a předvedenou hru chci však kluků poděkovat (nepočítám brankové příležitosti), protože hlavně ve druhém poločase jsme předvedli několik velice slušných akcí, které však nevidělo v nepříjemném počasí moc diváků...
 
Sestava: Mikuláš - Melichar - Machačný, Parůžek, Pecina - Segeda, Dolejš, Adášek, Štrynek M. - Fabián, Kraml
 
Střídání: Adamec za Melichara
 
Branky: Fabián 2x, Kraml, Štrynek M.
 
Ondřej Strnad
vedoucí B-týmu
 

Statistiky

Online: 5
Celkem: 641184
Měsíc: 7888
Den: 523

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz