Jdi na obsah Jdi na menu

AFK Nehvizdy B 7:0 Sokol Měšice B (poločas 3:0) 20.11.

 AFK Nehvizdy B 7:0 Sokol Měšice B (poločas 3:0)

 
Po dvou týdnech nás čekal další zápas (minulý týden jsme měli volno z důvodu lichého počtu týmu v soutěži) a opět proti týmu, který byl v naší blízkosti vespodu tabulky a pouze 3 body od nás. V případě výhry bychom ho přeskočili o skóre.
Soupeřovo A-mužstvo hrálo ve stejný den jako B-mužstvo, proto ve mně hlodal červík, který mi říkal, že by se soupeř nemusel dostavit nebo by se dostavil v méně než 11 lidech, protože již jeden zápas měli kontumovaný kvůli nedostavení se k zápasu. Nakonec však soupeř přijel v dosti lidech a tak jsme šli do neznáma.
Od začátku utkání jsme byli lepší, ale stejně jako již v mnoha zápasech jsme zahazovali šance, které byly vyložené. Soupeř se dopředu moc nedostával, a tak, když jsme konečně protrhli počáteční střelecké trápení dvěma slepenými góly, to vypadalo jen na otázku, kolik gólů dáme.
Po poločase, který jsme vyhráli 3:0, jsme navýšili naše vedení na čtyřgólový rozdíl. Po něm přišla nepříjemnost v podobě penalty. Honza Mikuláš ji skvěle vyrazil a druhé čisté konto v řadě si vzít nenechal. Do konce zápasu jsme dali ještě 3 góly po pěkných akcích a mohli jsme jich přidat i víc.
Kluci zápas odehráli zodpovědně a místy jsme předváděli pěkný fotbal a některé akce byly ke koukání. Vyzdvihnu pouze brankáře Honzu kvůli chycené penaltě a celkově dobrému výkonu, kdy neudělal prakticky žádnou chybu. 
Díky výhře a souhře dalších výsledků jsme poskočili o 3 místa na 9. místo průběžné tabulky. V dalším kole však zajíždíme do Zelenče, kde nás z důvodu střetu nečeká nic lehkého.
 
sestava: Mikuláš - Homola, Parůžek, Vlček, Pecina - Segeda, Dolejš, Machačný, Štrynek M. - Adamec, Kraml
střídaní: Mergl za Vlčka, Fabián za Adamce
branky: Kraml 4x, Machačný 2x, Štrynek M.
 
Ondřej Strnad
vedoucí B-týmu
 
 

Statistiky

Online: 3
Celkem: 640533
Měsíc: 7556
Den: 292

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz