Jdi na obsah Jdi na menu

"A", PŘÁTELSKÉ UTKÁNÍ, SK Union Čelákovice - AFK Nehvizdy, neděle 15. ledna 2012 (UMT Satalice)

A tým zahájil 10.1.2012 zimní přípravu na jarní část sezony. Po prvních dvou trénincích následoval první přátelský zápas, a to proti divizním Čelákovicím.

Do zápasu jsme samozřejmě šli s tím, že soupeře nemůžeme porazit, ani mu nějak fyzicky konkurovat. V zápase šlo hlavně o prověření psychické odolnosti hráčů, o prověření technických dovedností a sehranosti.

První poločas jsme nezahráli vůbec nic, a to hlavně proto, že hráči nerespektovali pokynů a rad, jak hrát proti takhle vybavenému týmu. Hráči se snažili být vyrovnaným týmem a hrát vyrovnanou partii.

Druhý poločas jsme se srovnali a na naší hře to bylo znát. Hra se zlepšila a byli vidět i náznaky kombinací. Některým hráčům přes zimní přestávku narostla křídla, která bude potřeba zastřihnout a hráče opět srovnat.

 

Tým je jinak dobře naladěn a připraven na těžkou zimní přípravu. Kádr se nám rozšířil na 22 hráčů, kteří dostali pozvánku na zahájení zimní přípravy a teď je na každém hráči, jak se s touto nabídkou popere. Kádr byl rozšířen o hráče z Nehvizd, ale i o hráče z venku.

 

   

Výsledek: 7 : 1

 

 

Jan Melichar

Trenér A mužstva

 

 

Statistiky

Online: 7
Celkem: 633936
Měsíc: 6474
Den: 279

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz