Jdi na obsah Jdi na menu

AFK Nehvizdy B - Bášť

 AFK B 5:4 Bášť (poločas 1:1)

 
Podzimní utkání v Bášti se zvrtlo ve slušnou přestřelku a prakticky stejný průběh mělo i utkání na našem hřišti. První poločas jsme kromě prvních a posledních 5 minut byli lepším týmem. Bohužel v těch prvních 5 minutách se hosté prosadili po rohovém kopu. To námi trochu otřáslo, ale postupně jsme se zlepšili a Michal Machačný využil svého důrazu a vyrovnal po centrovaném míči.
Do vedení jsme šli chvíli po začátku druhého poločasu, kdy se trefil Petr Adášek. Skóre se pak začalo divoce měnit, soupeř krásnou ranou vyrovnal, ale během chvíle strhl vedení na naši stranu Lukáš Kraml. Tentýž hráč zvýšil naše vedení na dvoubrankové. Hosté korigovali další pohlednou brankou z dálky. Parádní trefou o břevno se prosadil Tomáš Krůl a zvýšil tak na 5:3. Soupeř v nastavení již pouze upravil výsledek na 5:4. Stejným výsledkem skončil i podzimní zápas, jen to bylo v náš neprospěch.
Dle mého jsou tyto 3 body jednoznačně zasloužené, protože jsme byli lepším týmem, spoustu pěkných akcí jsme nedotáhli do konce a hostům padlo do naší brány skoro vše, co vystřelili (nutno podotknout, že 3 góly hostů byly opravdu pěkné). Celý tým zaslouží pochvalu, speciálně pak Martin Záhumenský, který hrál první zápas od konce srpna a zvládl ho bez větších potíží, a Lukáš Kraml, který chytil na jaře slušnou fazónu a vstřelil během 3 zápasů již 5 gólů.
 
sestava: Mikuláš - Záhumenský - Homola, Král, Mergl - Segeda, Cinka, Adášek, Machačný - Adamec, Kraml
střídání: 70. minuta Krůl za Krále
              82. minuta Soulek za Machačného
branky: Kraml 2x, Machačný, Adášek, Krůl
 
Ondřej Strnad
vedoucí B-týmu
 

Statistiky

Online: 15
Celkem: 640789
Měsíc: 7684
Den: 405

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz