Jdi na obsah Jdi na menu

MINIKOPANÁ, AFK Nehvizdy - FK Brandýs-Boleslav "B", sobota 4. 6. 2011

 

                         AFK Nehvizdy

-

FK Brandýs-Boleslav "B"

 

 

3

:

4

 

 

 

 

( 1 : 2 )

 

 

 

 

Sestava:

Nebesař O.

 

Nebesařová A., Novotný J., Pitrůn M., Vlček F., Pardo D., Šulák A., Dunda J., Pervez S., Al Mudhafar A.

 

Branky:

Dunda

Vlček

Nebesařová

 

Vstup do dalšího zápasu nám moc nevyšel a už ve třetí minutě jsme prohrávali 0:1. To bohužel naše hráče srazilo do kolen a vůbec nehráli to, co jsme si před zápasem řekli. Naštěstí toho soupeř nevyužil a další branky nepřidal. V deváté minutě jsme dokázali vyrovnat, kdy po dlouhém výkopu míč přeskočil hostující obránce a Honzík Dunda sám před brankářem nezaváhal, 1:1. To však naše hráče neprobudilo, a i nadále hráli bez pohybu, v houfu a středem hřiště a ke všemu bez bojovnosti. V závěru poločasu se hostům podařilo vstřelit branku poté, co Honzík Novotný se tak dlouho mazlil z míčem, až mu ho odebral útočník a řítil se sám na naši branku a nedal šanci našemu gólmanovi, 1:2.
Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil, a tak jsme ve třicáté minutě opět inkasovali branku. Po závaru před naší brankou jsme nechali opět moc prostoru hostujícím hráčům a ti toho využili k několika dorážkám a tím i k vylepšení výsledku na 1:3. Ve třicáté páté minutě se nám podařilo snížit na 2:3 poté, co hostující gólman neudržel střelu a pro Filipa Vlčka už nebyl problém trefit prázdnou branku. Bohužel toto snížení nám nevydrželo dlouho. Naši obránci nechali opět moc prostoru útočníkům soupeře a ti opět zvýšili svůj náskok na 2:4. V poslední minutě se nám podařilo snížit na konečných 3:4 poté, co Anička Nebesařová odkopávala míč z naší půlky a ten skončil až v brance hostí.
Nutno říct, že body z tohoto zápasu jsme si nezasloužili, naši hráči hráli špatně. Hlavně chyběla bojovnost z minulého zápasu.

Jan Jenčík
Trenér
 

Statistiky

Online: 6
Celkem: 640603
Měsíc: 7558
Den: 318

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz