Jdi na obsah Jdi na menu

1. KOLO "B", neděle 28. 8. 2011, AFK Nehvizdy "B" - SK Záluží "B"

 

 

 

 

AFK Nehvizdy "B"

-

SK Záluží "B"

 

 

2

:

1

 

 

 

 

( 2 : 0 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanuš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Homola

 

Záhumenský

 

Cís P.

 

Kolenský

 

 

 

 

 

 

 

Pecina

 

 

 

Strnad

 

 

 

Segeda

 

 

 

Dolejš

(Jenčík)

(60 min.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Kraml

 

 

 

 

 

Zeman

(Kalina)

(46 min.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Branky:

10. min..

Kraml

 

20. min.

Zeman

 

 
V prvním zápase nové sezony jsme stejně jako naše A-mužstvo přivítali sousedy ze Záluží. V tomto zápase nás již vedl jako trenér Jirka Štrynek, který převzal trenérské žezlo po Romanu Císovi a Ivanu Poběrežském. Z A-mužstva nám přišli vypomoct Lukáš Kraml a Honza Jenčík, jinak by se nás sešlo jen přesně 11 ( i když to se kolikrát na jaře ani nestalo ).

První poločas jsme začali velmi dobře, soupeře přehrávali a dostávali se i do šancí a jednu z nich proměnil Lukáš Kraml. I po vstřelené brance jsme byli lepší a soupeře do ničeho vážného nepouštěli. Naopak, po chybě domácí obrany vystřelil Honza Zeman, gólman soupeře sice míč lehce ztlumil, ale ten se stejně nakonec dokutálel až za brankovou čáru - 2:0 pro nás. Následně jsme si vypracovali ještě dvě šance, bohužel, Davidovi Pecinovi chyběl k zakončení kousek a střelu Ondry Strnada vyrazil brankář. Zlobit začali však i hosté. Nejdříve se dožadovali penalty, poté náš brankář Ota Hanuš neodhadl situaci a vše musel hasit Tonda Homola. Na druhou stranu nás pak Otík podržel, když vychytal samostatný únik soupeře. Hráči Záluží se dočkali gólu již v prvním poločase, ale nebyl uznán pro ofsajd. První poločas jsme tak vyhráli 2:0.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že budeme hrát stejně jako v poločase prvním. To se nám dařilo zhruba prvních 15 minut. Poté nás začal soupeř přehrávat ve středu hřiště a začal zlobit víc a víc. Někdy kolem 65. minuty se povedlo hostům po standardní situaci snížit a dostali se na dostřel vyrovnání. Soupeř byl nadále o něco lepší, ale my jsme se pokoušeli o rychlé brejky. Spoustu z nich nám překazil zdvižený praporek pomezního rozhodčího a když ne on, tak špatná koncovka. Největší šanci na vyrovnání měl soupeř těsně před koncem, kdy z malého vápna jen těsně přestřelil a střela při tom lízala horní tyč naší branky. Zápas jsme dotáhli do vítězného konce a urvali první tři body do tabulky. Zápas celkem odpovídal tomu, že byl prvním po letní pauze. Spoustu situací jsme mohli vyřešit technicky lépe a s větším klidem. Obrana i útok splnila své úkoly celkem slušně, v záloze to však nebylo ono, chtělo by to především více konstruktivnosti, která nám chyběla a hodně situací jsme řešili zbytečnými nákopy nebo odkopy. Pro příští zápasy proto máme co zlepšovat.

Příští kolo zajíždíme do Světic, se kterými jsme hráli naposledy zhruba před 4 roky. Většina z nás proti tomuto soupeři nikdy nehrála, proto je těžké odhadnout, co nás čeká. Již teď ale víme, že minimálně dva hráči budou chybět, jeden má stále disciplinární trest a u dvou je start nejistý z důvodu práce. Snad se sejdeme v dostatečném počtu, abychom dokázali přivézt i body z venkovního zápasu.


Ondřej Strnad
hráč B-týmu
 

Statistiky

Online: 4
Celkem: 641412
Měsíc: 8031
Den: 546

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz