Jdi na obsah Jdi na menu

10. KOLO "B", neděle 30. 10. 2011, AFK Nehvizdy "B" - Sokol Škvorec

 

AFK Nehvizdy "B"

-

Sokol Škvorec

 

 

1

:

2

 

 

 

 

( 1 : 1 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikuláš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Záhumenský

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolenský

(Kalina)

(55 min.)

 

Schwägerl

 

 

 

Parůžek

(Zeman)

(80 min.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolejš

(Segeda)

(60 min.)

 

Beneš

 

 

 

Krůl

 

 

 

Adášek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baloun

 

Kraml

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Branky:

35 min.      Krůl

 

Do dalšího domácího zápasu jsme jako tým vstupovali s odhodláním odčinit předchozí nepovedené výsledky a já osobně s touhou odehrát zápas bez chyb. Bohužel, ani jedno se nepodařilo…

 

Sešli jsme se znovu v hezkém počtu 14 lidí a i počasí nám přálo. Prvních pár minut  se obě mužstva oťukávali, ale asi v desáté minutě jsem nepovedeným odkopem nastřelil spoluhráče, míč se odrazil před útočníka hostí a ten pohodlně z deseti metrů otevřel skóre. Opět jsme tedy museli od začátku dotahovat vedení soupeře, který hrál jen dlouhé míče za naší obranu na svoje hráče, kteří nám svým pohybem dělali velké problémy.

Postupem času jsme se dostávali do kombinace a začali jsme si vytvářet šance, ale znovu jsme měli velké problémy s jejich proměňováním. Ani ty nejvyloženější šance se nám nepovedlo dotáhnout do konce, ale stále jsme se snažili o aktivní hru.

Naštěstí se nám podařilo ještě v první půli vyrovnat, když Jirka prostrčil míč na hranici vápna Tomášovi a ten prostřelil brankáře. Škoda, že se nám nepodařilo využít  další šance. V první půli jsme jich měli asi více, i když i hosté se několikrát dostali centry do našeho vápna sami před brankáře, ale náš brankář nás v těchto chvílích skvělými zákroky podržel.

 

Do druhé půle jsme šli odhodlaní soupeře přehrát, ale postupem času se hra víc a víc kouskovala, na hřiště se vkrádala nervozita. Hodně k ní přispěl i nejistý rozhodčí. Bohužel po chybě Segiho ve středu hřiště se povedlo hostím dostat do dalšího brejku a útočník míč protlačil až za čáru, když ho ještě v malém vápně asi třikrát někdo tečoval a doklepával. Mně se navíc o pár minut později povedla další obrovská chyba, když jsem míč na vápně zpracoval přesně útočníkovi do běhu a jen jsem zoufale sledoval, jak Honza předvádí další skvělý zákrok a drží jen jednogólovou ztrátu.

I my jsme si vypracovali další šance, podle mne jsme měli víc ze hry většinu druhé půle. Skoro všechny rohy volaly po gólu, Gulášovu hlavičku brankář vytáhnul do tyče, několik střeleckých pokusů jsme nevyužili a nefungovala nám finální nahrávka. Takže jsme se většinou dostali k vápnu a tam jsme ztroskotali na obraně hostí.

 

Já osobně se omlouvám všem spoluhráčům, že jsem jim ani svým dnešním výkonem moc nepomohl. Ve svém věku bych měl vnášet do mužstva klid a ne stres a zbytečné chyby. Snad ještě dostanu od trenéra šanci odčinit moje výkony v posledním období.

 

 

Martin Záhumenský

hráč B-týmu

 

Statistiky

Online: 8
Celkem: 644865
Měsíc: 8320
Den: 241

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz