Jdi na obsah Jdi na menu

11. KOLO "B", neděle 6. 11. 2011, FK Radošovice "B" - AFK Nehvizdy "B"

 

FK Radošovice "B"

-

AFK Nehvizdy "B"

 

 

5

:

2

 

 

 

 

( 1 : 1 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikuláš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strnad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Homola

 

 

Záhumenský

 

 

Pecina

(Kalina)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolenský

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolejš

(Zeman)

 

Beneš

 

 

Adášek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krůl

 

Hýbel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Branky:

Krůl

Homola

 

Zápas v Radošovicích se pro nás začal vyvíjet velmi dobře, když jsme dali v úvodu zápasu na 1:0. Ještě před touto brankou jsme měli jasnou příležitost vstřelit branku, bohužel jsme ji neproměnili. Soupeř po mé chybě vyrovnal na 1:1. Do dalších šancí jsme ho však nepustili, naopak jsme měli minimálně 3-4 šance na vstřelení gólu my, ale nejvíc jsme z nich vytěžili pouze tyč.
Na začátku druhého poločasu přišel klíčový moment - rozhodčí proti nám odpískal faul, který sice byl mimo pokutové území, ale pan rozhodčí byl jiného názoru. Honza Mikuláš ji sice vyrazil, ale dobíhající soupeř propasoval balon za čáru. Po této ráně jsme se sesypali jako domeček z karet. Během 8 minut jsme dostali po 3 chybách další 3 góly, z nichž 2 padly od tyče do brány. Zbytek zápasu jsme soupeře tlačili, nastřelili jsme dvakrát tyč, nedali gól z malého vápna - prostě klasika. Deset minut před koncem snížil Tonda Homola po rohu hlavičkou, ale to bylo z naší strany vše.


V zápase jsme udělali zbytečně moc chyb v obraně. Navíc soupeř dokázal každou z nich potrestat, což byl klíčový rozdíl mezi ním a námi. Stálo při něm i trošku štěstí, když se dva góly odrazily od tyče do brány a nám se 3 tyče odrazily ven. Na to se ale nemůžeme vymlouvat, protože kolik šancí my potřebujeme na vstřelení gólu, je už fakt hrozné. Snad střeleckou nemohoucnost příští týden protrhneme a proměníme šancí víc.


Ondřej Strnad

hráč B-týmu

 

Statistiky

Online: 13
Celkem: 666655
Měsíc: 8028
Den: 555

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz