Jdi na obsah Jdi na menu

12. KOLO "B", neděle 13. 11. 2011, AFK Nehvizdy "B" - SK Husinec Řež "B"

 

AFK Nehvizdy "B"

-

SK Husinec Řež "B"

 

 

1

:

0

 

 

 

 

( 1 : 0 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikuláš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strnad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Homola

(Zeman)

 

Záhumenský

 

 

Pecina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolenský

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolejš

 

 

Beneš

 

 

Adášek

(Kraml)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krůl            

 

Rambousek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Branky:

Beneš

 

V našem posledním domácím zápase podzimu jsme přivítali poslední mužstvo tabulky, Husinec-Řež B. Zápas začal se zhruba dvacetiminutovým zpožděním, jelikož někteří hráči soupeře dorazili později. Tento zápas jsme chtěli konečně vyhrát a utnout tak čtyřzápasovou sérii bez výhry.
Bylo znát, že se každý z nás kouknul na tabulku a na soupeřovo postavení a z počátku na nás byla cítit trochu laxnost. Tu jsme naštěstí po pár minutách odhodili a byly po prakticky celý zápas lepším týmem. Opět nás ovšem hodně moc trápila koncovka. Jediný gól dal před přestávkou Beneš, který prostřelil brankáře po odraženém míči z našeho "Homolovského" autu.

Druhý poločas se prakticky nic nezměnilo. Zkusili jsme změnit rozestavení na 3 útočníky, ale po dvaceti minutách jsme se vrátili ke klasice, protože v tomto rozestavení nám to nešlo. Pálili jsme jednu šanci za druhou a ke konci zápasu jsme již byli v křeči a nemohli jsme se ani do žádné šance prodrat. Soupeř vycítil šanci na body a snažil se útočit, ale obrana v čele s brankářem tentokrát odvedla dobrou práci a napravila minulé nepovedené utkání čistým kontem, které se nám povedlo udržet po více než roce.

Dát v utkání ještě 1-2 góly, soupeř by se nejspíš sesypal a my bychom si s chutí zastříleli. Bohužel se tak nestalo a my se trápili až do konce. Střelecká nemohoucnost nás provází posledních 5 zápasů a, bohužel, se jí nemůžeme zbavit. Sice předvedeme pěkné útočné akce, ale nedokážeme je využít. Měli jsme velké štěstí, že soupeř nebyl nijak dobrý. Nejlepší na tomto zápasu jsou jednoznačně 3 body a žádný obdržený gól.



Ondřej Strnad

hráč B-týmu

 

Statistiky

Online: 5
Celkem: 639206
Měsíc: 7516
Den: 457

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz