Jdi na obsah Jdi na menu

13. KOLO "A", sobota 19. 11. 2011, SK Vyžlovka "A" - AFK Nehvizdy "A"

 

SK Vyžlovka "A"

-

AFK Nehvizdy "A"

 

 

4

:

0

 

 

 

 

( 3 : 0 )

 

 

 

 

 

Naše poslední dva zápasy se nám nepovedly, a to především proto, že hráči přestali trénovat a koncentrace na zápas nebyla také nic moc. Naše hra se úplně vytratila a nasazení hráčů bylo mizerné, bojovnost, kolektivní pojetí hry - to vše hráči vypustili. Hráči si asi mysleli, že dokážou obrátit každý zápas jako proti Stř. Skalici, ale to se nám nepovedlo. Také nás provázela zranění a marodka hráčů ze základní sestavy. Hráči, kteří přišli na hostování, nenaplnili má očekávání, které jsem od nich očekával.

 

Čeká nás zimní přestávka, soustředění a těžké jaro, kde bych rád udržel šestou příčku. V jarní části hrajeme převážně na soupeřových hřištích. Přes zimní přestávku se musí kádr rozšířit a hlavně protřídit, aby zůstali jen ti, co chtějí hrát kvalitní fotbal a ne nosit triko.

 

Poslední dva zápasy cítím tak, že je hráči úplně vypustili, a to kompletně. Nesoustředěni na zápas, nepřipraveni na souboje, zbytečné kličkování atd. Nejvíc mě mrzí to, že ani to silné jádro nedokázalo zabojovat a strhnout ten zbytek hráčů. Naše koncovka byla tristní, nedůrazná a nepočetná. Když se nevystřelí, tak se nemůže dát gól.  

 

 

Jan Melichar

Trenér A mužstva

 

 

Poznámka: Sestava nebyla dodána.

 

Statistiky

Online: 7
Celkem: 641097
Měsíc: 7852
Den: 511

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz