Jdi na obsah Jdi na menu

14. KOLO "B", neděle 25. 3. 2012, SK Záluží "B" - AFK Nehvizdy "B"

 

SK Záluží "B"

-

AFK Nehvizdy "B"

 

 

3

:

3

 

 

 

 

( 1 : 2 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikuláš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strnad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parůžek

 

Vlček

 

Král

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 Záhumenský

(Kolenský)

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Segeda 

(Pecina)

 

Dolejš

 

Hýbel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krůl

 

 

Zeman

(Homola)

 

 

                 

 

Branky:

Krůl 2x

 

Dolejš

 

 

 

Začátek jarní soutěže jsme odstartovali remízou v derby se Zálužím. Měl jsem trošku obavy o to, kolik se nás sejde, ale naštěstí tyto obavy byly liché a sešlo se nás dost.

 

Úvod utkání byl o seznamování se s náročným terénem a čekáním, s čím které mužstvo přijde. Soupeř se dostal do vedení po dalekonosné střele, která zapadla pod břevno naší branky. Rychle jsme se z této nečekané branky oklepali a hned z protiútoku vyrovnali, když autové vhazování prodloužil Honza Zeman k Jirkovi Dolejšovi a ten protlačil míč do branky. Do konce půle se nám povedlo dát ještě jednu branku, vstřelil ji Tomáš Krůl pěkným obloučkem přes brankáře.

Na začátku druhého poločasu jsme se dostali do dvoubrankového vedení, autorem branky byl opět Tomáš Krůl. Bohužel, vedení jsme do konce utkání neudrželi, soupeř snížil další střelou pod břevno zpoza vápna a vyrovnal střelou po zemi, kterou sice náš brankář tečoval, ale bohužel nevytěsnil mezi tyče. Faktem je, že remíza byla spravedlivá pro obě mužstva. Soupeř ještě neproměnil jednu velkou šanci a nám se podařilo z několika závarů před domácí brankou nastřelit pouze břevno.

Zápas se myslím musel líbit, hra sice nebyla úplně dobrá, ale na to, že to byl první zápas po zimě, se nehrálo zase tak špatně. Bylo hezké počasí a díky blízkosti Záluží dorazilo hodně fanoušků z Nehvizd. Navíc padlo 6 gólů. Jsem rád, že se nám podařila protrhnout střelecká smůla, která nás provázela na konci podzimu.

 

První z našich pěti domácích zápasů na jaře hrajeme příští týden doma se Světicemi, které nás na podzim deklasovali, čili jim máme co vracet. Tak snad se nám to povede a získáme tři body.


Ondřej Strnad
hráč B-týmu

 

 

 

Statistiky

Online: 6
Celkem: 633912
Měsíc: 6465
Den: 269

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz