Jdi na obsah Jdi na menu

16. KOLO "A", sobota 7. 4. 2012, Sokol Pacov "A" - AFK Nehvizdy "A"

 

Sokol Pacov "A"

-

AFK Nehvizdy "A"

 

 

3

:

3

 

 

 

 

( 2 : 1 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prokeš P.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lopatář

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlček

 

 

Lánský

 

 

Machačný

(Parůžek)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jenčík 

 

 

 
             

 

 Beneš

 

 

 Nepivoda

 

 

Hýbel

(Krůl)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rambousek

 

 

Kraml

(Dvořák)

 

 

                 

 

Branky:

10. min.  

Lánský

 

70 min.  

Nepivoda

 

87. min.   

Dvořák

 

Naše další mistrovské utkání jsme odehráli na hřišti Pacova, který nám vloni na podzim uštědřil na domácím hřišti porážku 1:2. Do Pacova jsme odjížděli s jasným cílem, a to soupeři vrátit porážku z podzimu a uhrát první jarní výhru.

 

Do zápasu jsme nevstoupili dobře a při chybné rozehrávce v 5. minutě jsme inkasovali první branku. V 19. minutě se nám podařilo po spolupráci H. Jenčíka a S. Lánského srovnat na 1:1. Bohužel jsme byli nuceni ve 26. minutě střídat M. Machačného, který byl při souboji o míč sražen na zábradlí protihráčem. Těsně před poločasem jsme měli slibnou šanci na přečíslení soupeře, ale bohužel naši hráči ji špatně zhodnotili.  Soupeř toho využil a skóroval podruhé.

O poločase jsme provedli malé změny, které přinesli změnu v herním projevu naší hry. Naše hra se začala zvedat, bylo tam více kombinace a hlavně více střelby. Byli jsme nuceni otevřít hru, abychom dokázali zápas otočit a získat nějaké ty body. Soupeř dohrával pouze o deseti hráčích, ale i přesto se mu podařilo skórovat ještě jednou a zvýšit svůj náskok na 3:1.

 

Náš tlak narůstal a v 70. minutě nám přinesl snížení na rozdíl jedné branky. V 87. minutě jsme srovnali na 3:3 a jen díky dobře postavenému brankaři soupeře se nám nepodařilo zápas otočit, když S. Lánský v 90. minutě pěkně tvrdě vystřelil z velkého vápna.

 

Celkově to pořád není jak bych si představoval a i herní projev zaostává za podzimními výkony. Doufám, že se naše výkony budou už je lepšit.

 

 

Jan Melichar

Trenér A mužstva

 

 

 

Statistiky

Online: 3
Celkem: 640865
Měsíc: 7738
Den: 446

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz