Jdi na obsah Jdi na menu

20. KOLO "A", sobota 5. 5. 2012, Slavoj Velké Popovice "A" - AFK Nehvizdy "A"

 

Slavoj Velké Popovice "A"

-

AFK Nehvizdy "A"

 

 

4

:

2

 

 

 

 

  ( 0 : 1 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prokeš P.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lopatář

(Müller)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlček

 

 

Dvořák

 

 

Král

(Parůžek)

 

 

 

 

 

 

 

 

Machačný

 

Jenčík

 

Nepivoda

 

Hýbel

 

 

 

 

 

 

 

 

Beneš

 

 

 

Kraml

(Rambousek)

 

                 

 

 

Branky:

12. min.  

Machačný

 

55. min.

Lopatář

 

Naším dalším soupeřem bylo mužstvo V. Popovic, které doposud stálo v tabulce o jedno místo nad námi. Soupeř to byl hratelný a do Popovic jsme jeli s cílem odvézt minimálně bodík.

Zápas pro nás začal slibně, když se M. Machačný ve 12. minutě trefil a potrestal tak chybu domácího gólmana, který podcenil dlouhý nákop P. Dvořáka. Bohužel, my jsme přestali hrát a soupeř toho využil. Z prvního protiútoku vyrovnal a o 7 minut později zvýšil na 2-1. Do konce poločasu jsme už nic nevymysleli a soupeř nám nadělil ještě jednu branku. První poločas jsme byli nejednotní, většina hráčů se jen vezla a žila z vítězství minulého týdne. Bohužel, to je náš největší problém, že dlouho oslavujeme jedno vítězství a nedokážeme se soustředit na další zápas na sto procent.

Druhý poločas nastoupilo úplně jiné mužstvo, hráči začali bojovat a na hře to bylo hned znát. Soupeř se začal bránit a do žádné větší šance se nemohl dostat. Opět bohužel jsme brzo přišli o jednoho hráče, když nám sudí přísně vyloučil P. Dvořáka po druhé žluté. Hráči se však dokázali semknout a soupeře přišpendlit k jeho vlastní brance. Po zásluze jsme snížili na rozdíl jedné branky a na soupeři bylo znát, že se začíná strachovat o výsledek. Začali jsme hrát vabank, buď to vyrovnáme nebo dostaneme další branku a odjedeme domů bez bodů. Šance jsme měli dokonce na vítězství, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit, a tak se stalo, co jsme si nepřáli - soupeř nám utekl a svůj break proměnil.

Za první poločas není koho chválit, tam hráli pouze čtyři hráči. Druhý poločas jsme byli fotbalově i fyzicky lepší než soupeř, ale bohužel už to na obrat nestačilo.

 

Výhledově žádná paráda - máme zraněné dva hráče ze základu, jednoho hráče mimo díky červené kartě a kádr, který vydrží pouze 45 minut.

 

 

Jan Melichar

Trenér A mužstva

 

Statistiky

Online: 6
Celkem: 638572
Měsíc: 7199
Den: 275

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz