Jdi na obsah Jdi na menu

24. KOLO "A", sobota 2. 6. 2012, AFK Nehvizdy "A" - FK Dobřejovice "A"

 

AFK Nehvizdy "A"

-

FK Dobřejovice "A"

 

 

4

:

3

 

 

 

 

( 1 : 1 )

 

 

 

 

 
 
Sestava: Prokeš - Müller - Parůžek, Král (Vlček 60.), Machačný - Beneš (Dvořák 67.), Jenčík, Nepivoda, Hýbel - Rambousek, Kraml (Krůl 75.)
 
 
Branky: Jenčík (30.) , Kraml (65.), Nepivoda (67.), Rambousek (88.)
 
 
 
Naším dalším soupeřem bylo mužstvo Dobřejovic, které se v tabulce nacházelo o tři příčky níž než my. Soupeř to byl vyrovnaný a z podzimka nám chtěl vrátit porážku z vlastního hřiště.
 
Hra byla od začátku až do konce vyrovnaná a i výsledek dopovídal hře. Soupeř šel v 5. minutě do vedení a nás to nakoplo. Začali jsme konečně hrát pořádný fotbal, který jsme chtěli hrát od začátku. Do poločasu se nám podařilo pěknou akcí srovnat.
Dvěma slepenými góly v druhém poločase jsme otočili skóre zápasu a polevili tak v tempu, které jsme doposud měli. Soupeř toho využil a jako my dvěmi brankami srovnal skóre na 3-3. Čekal jsem, že nás to srazí do kolen, ale nás to nakoplo a soupeře začali přehrávat. V 88. minutě přišla sladká odměna v podobě vítězné branky.
 
Poslední dobou přehráváme soupeře fotbalově i fyzicky, ale nedáváme jasné branky. Je to škoda, protože bychom mohli v tabulce okupovat vyšší místa než doposud.
 

 

 
Jan Melichar
Trenér A mužstva
 

Statistiky

Online: 7
Celkem: 640986
Měsíc: 7813
Den: 482

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz