Jdi na obsah Jdi na menu

24. KOLO "B", neděle 3. 6. 2012, AFK Nehvizdy "B" - FK Radošovice "B"

 

AFK Nehvizdy "B"

-

FK Radošovice "B"

 

 

4

:

1

 

AFK B 4:1 Radošovice B (2:0)


sestava: Mikuláš - Strnad (Pecina) - Homola, Záhumenský, Parůžek - Segeda, Hýbel, Dolejš (Zmykalo), Adášek (Zeman) - Kraml, Krůl


branky: Kraml 2x, Parůžek (penalta), Zeman

Zápas, který jsme si vyhrát rozhodně zasloužili.

Po drtivou většinu zápasu jsme byli lepší než soupeř. Prvních 20 minut to vypadalo na střelecké trápení, pak byl ale ve vápně faulován Adášek a Parůžek penaltu proměnil (čímž zvýšil naší procentuální úspěšnost penalt na 40% :) ). Tento moment nás uklidnil a po chvíli přidal Kraml gól ze samostatného úniku, kdy přehodil vybíhajícího gólmana. Před půlí byl zraněn hostující gólman a do branky musel hráč z pole, což se podepsalo pod oběma našimi dalšími góly, které dali opět Lukáš Kraml a Honza Zeman. Mezi naším třetím a čtvrtý gólem si vybral slabou chvilku náš brankář, který kontroloval šourající se míč mimo bránu. Bohužel jeho odhad (nejspíš mírně vychýlený po sobotní party) byl velice špatný a míč skončil u tyče.
Zápas jsme ovládli díky kombinační hře po zemi, kterou jsme praktikovali po celý zápas a bylo to znát. Skóre mohlo být o hodně větší, ale díky bohu aspoň za nějaké branky. Věřím, že na to navážeme příští týden v Řeži.
 

Dodatkem bych se chtěl omluvit za chybějící komentář k minulému zápasu, bohužel jsem na zápase nebyl a nikdo za mě komentář nenapsal.

Ondřej Strnad
hráč B-týmu

 

Statistiky

Online: 3
Celkem: 638542
Měsíc: 7195
Den: 260

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz