Jdi na obsah Jdi na menu

26. KOLO "A", sobota 16. 6. 2012, AFK Nehvizdy "A" - SK Vyžlovka "A"

AFK Nehvizdy "A" - SK Vyžlovka "A"
 
 
2 : 0 ( 0 : 0 )

 

Sestava: Prokeš - Müller - Parůžek, Král, Machačný - Beneš (85. Krůl), Nepivoda, Jenčík, Hýbel - Kraml (45. Lánský), Rambousek (75. Dvořák)
 
Branky: Nepoivoda (78.min.), Hýbel (87 min.)
 
 
Náš poslední zápas v jarní části jsme odehráli na domácím hřišti proti ambicióznímu týmu  Vyžlovky. Na podzim jsme soupeři na jeho hřišti podlehli 4-0, když jsme podali nepřesvědčivý výkon. To jsme chtěli odčinit, soupeři porážku vrátit a ukončit tak sezónu výhrou na domácím hřišti před vlastními fanoušky. To se nám nakonec i povedlo přesto, že to v prvním poločase bylo z naší strany špatné. Celkově první poločas byl špatný, my jsme nedokázali soupeře nějak výrazně ohrozit a soupeři hra vyhovovala.
Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a soupeř musel přidat na tempu, aby hru vyrovnal. Postupem času se na hřišti začalo přiostřovat a na atraktivitě hry to bylo znát, bylo na co se koukat a z pouťového fotbálku se rázem stal mistrovský zápas. Je třeba podotknout, že si hráči obou stran museli sáhnou na dno svých fyzických sil, protože panující horko bylo nepříjemné pro diváky, natož pak pro hráče. Na konci zápasu jsme na tom byli s fyzičkou lépe než náš soupeř a po zásluze jsme vyhráli. Nejhezčí okamžik celého zápasu přišel tři minuty před koncem, když se pěkně uvolnil P. Hýbel a nekompromisní střelou rozhodl zápas v náš prospěch a stanovil konečné skóre 2-0.

 

Jan Melichar
Trenér A mužstva
 

Statistiky

Online: 4
Celkem: 638502
Měsíc: 7170
Den: 228

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz