Jdi na obsah Jdi na menu

26. KOLO "B", neděle 17. 6. 2012, AFK Nehvizdy "B" - SK Vyžlovka "B"

AFK Nehvizdy "B" - SK Vyžlovka "B"
 
12 : 0 ( 6:0 )
 

 

sestava: Mikuláš - Strnad - Homola, Záhumenský (Pecina), Parůžek - Segeda, Jenčík, Dolejš, Adášek - Kraml (Krůl), Zeman (Kalina)
 

branky: Segeda 3x, Kraml 2x, Adášek 2x, Jenčík, Zeman, Homola, Krůl, Kalina

 
Poslední zápas sezóny jsme si všichni s chutí užili. Vyžlovka nás na podzim porazila, ale vše jsme jí vrátili i s úroky, je nutno poznamenat, že hodně vysokými. Maličko byly obavy, jak zápas po rozlučce zvládneme, ale po pár minutách bylo jasné, že to nebude problém. Celý zápas jsme byli jasně lepší, o čemž vypovídá skóre. Vše načal Roman Segeda, který dal naše první tři góly a po dalších se soupeř sesypal a zbytek zápasu dohrál velmi odevzdaně. Jejich obranou jsme procházeli velice jednoduše, hráli jsme kombinačně a náznaky jejich šancí jsme hasili celkem s přehledem. Skóre mohlo být o hodně vyšší, ale i tak je to snad nejvyšší výsledek v historii B- týmu. Jediný, kdo u této výhry nebyl, byl trenér Jirka Štrynek, který rozlučku rozdýchával celý den na toaletě :).
 
 
Uplynulá sezóna byla jako na houpačce. Začátek byl skvělý, kdy jsme po 7 kolech byli pouze o skóre druzí. Pak však nastal útlum, kdy byly výsledky horší, především kvůli našemu neproměňování šancí. Na dno jsme si sáhli v zápase se Sibřinou a od té doby jsme se odpíchli k trošku lepším výsledkům, které vyvrcholily posledními třemi zápasy, které jsme vyhráli a inkasovali v nich pouze jeden gól.
 
Chci poděkovat kmenovým hráčům Béčka, že jsme se scházeli v celkem hojném počtu a pak taky klukům z Áčka, kteří nás každý zápas doplňovali, především Pavlu Hýbelovi, Lukáši Kramlovi a Zdendovi Parůžkovi, kteří odehráli těch zápasů nejvíc.
 
Nejlepším střelcem byl Lukáš Kraml s 13 góly, za ním Tomáš Krůl s 9 trefami a Honza Zeman s 8 přesnými zásahy.
 
V konečné tabulce jsme skončili na 8. místě, s bilancí 11 výher, 4 remíz a 11 proher (hezky jsme to rozdělili :) ) a se skóre 61:64.
 
Tímto se s komentáři na dva měsíce odmlčuji a přeji všem, kdo je čtou, hezké léto a na podzim čekejte další výplody mého spisovatelského umění (haha).

Ondřej Strnad
hráč B-týmu
 

Statistiky

Online: 10
Celkem: 639171
Měsíc: 7492
Den: 459

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz