Jdi na obsah Jdi na menu

4. KOLO "B", neděle 18. 9. 2011, SK Babice - AFK Nehvizdy "B"

 

      SK Babice

-

AFK Nehvizdy "B"

 

 

1

:

3

 

 

 

 

( 1 : 2 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kouřil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strnad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalina

 

Lánský

 

Pecina

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolejš

 

Segeda

 

Nepivoda

 

Adášek

 

 

 

 

 

 

 

 

Kraml

 

 

 

Zeman

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Branky:

Dolejš

 

Zeman

 

Kraml

 

Na srazu proti Babicím se náš původně sešlo jen 9, ale nakonec nám přišli pomoct Standa Lánský a Jarda Nepivoda (plus ještě Lukáš Kraml) z A-týmu, kteří měli velký podíl na vítězství.

Zápas jsme začali jednoznačně lépe než soupeř a šli jsme do zaslouženého dvougólového vedení, které nám zajistili Jirka Dolejš střelou z vápna (byl to jeho první gól v nehvizdském dresu) a Honza Zeman, kterému naservíroval míč před prázdnou bránu Lukáš Kraml. Po těchto momentech jsme však vypadli z tempa a soupeř nás začal tlačit a podařilo se mu snížit, když centr do vápna byl několikrát tečován a při snaze odkopnout míč se trefil do vlastní sítě Petr Adášek.
Po několika vyrovnaných minutách druhého poločasu nás soupeř zatlačil, avšak díky jeho neschopnosti trefit se mezi tři tyče naší brány a také díky spolehlivým zákrokům Milana Kouřila, se Babicím nepodařilo srovnat. Naopak Lukáš Kraml si pohlídal ofsajdovou past a navýšil naše vedení na 1:3. Soupeř snahu o změnu výsledku nevzdal a začal útočit ve více a více lidech, čímž nám chvílemi dělal problémy, především nákopy na své dva vysoké hráče. My jsme hrozili z jedovatých brejků, kterých bylo požehnaně, avšak několik jasných šancí "zazdil" Honza Zeman a další ho napodobovali. Výsledek se však nezměnil, a tak jsme zvítězili potřetí z dosavadních čtyř zápasů, díky čemuž jsme na krásném 4. místě průběžné tabulky.
Tímto zápasem jsme prolomili rok a čtvrt dlouhou sérii, kdy jsme nedokázali přivézt ze soupeřových hřišť všechny 3 body. Před tímto zápasem se nám to naposledy povedlo v červnu 2010, kdy jsme zvítězili na hřišti Doubku. Snad se nám další takováto série vyhne.


Na závěr chci také poděkovat velkému počtu fanoušků, kteří neváhali v nepříjemném nedělním počasí dorazit v tak hojném počtu a celý zápas nás vydatně podporovali.


Ondřej Strnad
hráč B-týmu

 

Statistiky

Online: 5
Celkem: 640297
Měsíc: 7558
Den: 282

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz