Jdi na obsah Jdi na menu

5. KOLO "B", neděle 25. 9. 2011, AFK Nehvizdy "B" - Sokol Senohraby "A"

 

AFK Nehvizdy "B"

-

Sokol Senohraby "A"

 

 

4

:

4

 

 

 

 

( 2 : 0 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikuláš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strnad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Homola

 

Vlček

 

Pecina

 

 

 

 

 

 

 

 

Rambousek

 

 

Dolejš

 

 

Schwägerl

 

 

Kouřil

(Kalina)

 

 

 

 

 

 

 

 

Kraml

(Hanuš)

 

 

 

Zeman

(Záhumenský)

 

 

 

 

 

 

 

 

                 

 

Branky:

Kraml 2x

Schwägerl

Kalina

 

V neděli jsme na domácím hřišti přivítali Senohraby „A“. Jejich tým byl do naší sestavy přesunut z jiné skupiny, tudíž jsme netušili, co by nás mohlo čekat.

Do brány se postavila nová posila Honza Mikuláš.

 

Zápas jsme začali dobře, ale dlouho jsme se nemohli trefit do branky. To se nám povedlo až po rohovém kopu, kdy se prosadil hlavou Lukáš Kraml. Zanedlouho to bylo již 2:0, když jsme vybojovali míč na půlce hřiště a David Schwägerl, s pomocí teče soupeřova obránce, trefil míč na milimetry přesně k tyči. Po tomto gólu jsme však po zbytek poločasu nehráli plně koncentrovaně a jen díky zákrokům našeho nového gólmana a nepřesnosti soupeřových hráčů, jsme šli za stavu 2:0 do šaten. Nutno podotknout, že jsme sice mohli nějaké branky dostat, ale zároveň jsme měli ještě více šancí na to, abychom vedení navýšili.

Pár minut po začátku druhého poločasu se podařilo Kramlovi z úhlu prostřelit soupeřova brankáře a bylo to 3:0. Toto vedení nás ukonejšilo a soupeř během pár minut snížil na 3:2. Na 4:2 se podařilo zvýšit Tomáši Kalinovi, jenž se skvěle zorientoval ve vápně a zavěsil k tyči. Soupeř ale zbraně nesložil a začal nás silně přehrávat. Výsledkem toho bylo snížení a pár minut před koncem i vyrovnání na 4:4.
Myslím, že tento zápas jsme za stavu 3:0 už měli dovést do vítězného konce. Bohužel jsem si nechali toto slušné vedení vzít vlastními chybami. Soupeř mohl klidně i vyhrát, kdyby proměňoval více svých šancí, ale to samé se dá říct i o nás, protože nad tím, co jsme za poslední dva zápasy neproměnili za šance, zůstává chvílemi rozum stát. Pro Senohraby byla tato remíza, s ohledem na vývoj zápasu, skvělá, pro nás měla hořkou příchuť.


Příští týden nás čeká nesmírně těžký zápas proti B-mužstvu Sibřiny, které je jen o skóre druhé za mužstvem Škvorce. Uvidíme, zda se nám povede sebrat jednomu z favoritů na postup nějaké body.

 

Ondřej Strnad
hráč B-týmu

 

 

 

Statistiky

Online: 5
Celkem: 634024
Měsíc: 6519
Den: 298

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz