Jdi na obsah Jdi na menu

5. KOLO "MINIKOPANÁ", sobota 8. 10. 2011, AFK Nehvizdy - SKK Hovorčovice

 

AFK Nehvizdy

-

SKK Hovorčovice

 

 

2

:

6

 

 

 

 

( 1 : 2 )

 

 

 

                 

 

 

Sestava:

Nebesař O.

 

Mati.E., Novotný J., Krákora Š., Pardo D., Vlček F., Pitrůn M., Šulák A., Pervez S., Malý J., Green T., Al-Mudhafar A., Nepivoda J.

 

 

Branky:

Šulák Adam 1x

Vlček Filip 1x

 

 

V pátém kole naši hráči předvedli dobrý výkon, bohužel na body do tabulky to nestačilo. Nutno říct, že si za to můžeme sami díky špatné a málo důrazné koncovce. V osmé minutě se řítil sám na brankaře Filip Vlček, zakončil však vedle. Mezi dvanáctou a patnáctou minutou nás soupeř dvakrát potrestal. Ve dvacáté minutě jsme zahrávali sérii rohů, bohužel míč ve dvou případech prošel přes celou branku a my nebyli dost důrazní a nedokázali jsme míč dostat do branky. To se podařilo až v samotném závěru poločasu, kdy se prosadil Filip Vlček 1:2.
V úvodu druhého poločasu jsme si vytvořili opět několik šancí, bohužel bez gólového efektu. Ve 35. minutě hosté opět udeřili, a to z přímého kopu. O pár minut později hosté kopali rohový kop a zvýšili už na 1:4. Ve 40. minutě se nám podařilo snížit na 2:4. Vlček zatáhl míč po levé straně, nahrál ho volnému Adamovi Šulákovi a ten míč uklidil do sítě. Bohužel, na tento gól jsme už nedokázali navázat dalšími, ba naopak, soupeř v samém závěru udeřil ještě dvakrát a uzavřel tak výsledek na 2:6.
Závěrem se musím ještě jednou omluvit všem střídajícím hráčům za málo nasazování do hry.

 

 

Jan Jenčík

Trenér

 

 

 

Statistiky

Online: 3
Celkem: 641410
Měsíc: 8029
Den: 546

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz