Jdi na obsah Jdi na menu

6. KOLO "B", neděle 2. 10. 2011, AFK Nehvizdy "B" - SK Viktoria Sibřina "B"

 

AFK Nehvizdy "B"

 -

SK Viktoria Sibřina "B"

 

 

3

  :

1

 

 

 

 

( 0 : 0 )

 

 

 

 

 

 

 

Mikuláš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strnad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Homola

(Kalina)

 

Záhumenský

 

 

Pecina

(Kolenský)

 

 

 

 

 

 

 

 

Segeda

(Zeman)

 

Hýbel

 

 

Nepivoda

 

 

Adášek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baloun

 

 

 

Kraml

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Branky:

Adášek

Nepivoda

Kraml

 

V tomto zápase jsme přivítali jednoho ze dvou lídrů soutěže, který byl pouze o skóre druhý. Byl to zápas dvou naprosto rozdílných poločasů.

Zápas jsme původně měli hrát na hřišti Sibřiny, ale protože bylo v Nehvizdech posvícení, byl zápas sehrán na našem hřišti. V zápise jsme však byli psaní jako hosté.

Poprvé za nás nastoupil David Baloun, jenž je u nás na hostování z Čelákovic.

První poločas jsme tahali za kratší konec. Ne, že bychom si nevypracovali žádnou šanci, pár jich bylo, ale soupeř podnikal neustálé nájezdy na naši obranu, která s vypětím všech sil útoky odrážela. Bylo to dáno také tím, že místo kombinační hry jsme míče spíše nakopávali a záloha, kde pro tento zápas úřadovali Pavel Hýbel a Jarda Nepivoda z A-mužstva, se nedostala tolik do hry. Především posledních 10-15 minut prvního poločasu jsme čekali na poločasový hvizd jako na smilování boží.


Do druhé půle jsme nastoupili jako vyměnění. Z mého pohledu to možná bylo i tím, že soupeř malinko fyzicky odpadl, ale především to bylo zlepšenou mezihrou. Do 70. minuty jsme zvládli nastřelit pouze tyč a nevyužít několik slibných šancí. Soupeř naši branku nějak výrazněji neohrožoval. Pak přišla z našeho pohledu skvělá závěrečná dvacetiminutovka zápasu. Všechno začalo obětavostí Davida Balouna, který poslal ve skluzu míč k Petru Adáškovi, jenž střelou do prázdné brány otevřel skóre zápasu. Místo toho, abychom čekali, s čím přijde soupeř, jsme nadále byli my tvořivým týmem a odměnou nám byl nádherný druhý gól Jardy Nepivody, jenž vystřelil zpoza vápna a střela se stočila k tyči soupeřovi branky. Z naší strany to však nebylo všechno. Na 3:0 zvýšil Lukáš Kraml, když napravil šanci, kterou zahodil dříve v tomto zápase, a lehce přehodil brankáře, jenž mu padnul pod nohy. Soupeři se podařilo snížit poté, co přihrávka projela po našem malém vápně až k volnému soupeři, jenž zaznamenal čestný úspěch hostů.


Musím klukům poděkovat za předvedenou hru v druhém poločase, kdy jsme byli jednoznačně lepší a hlavně za cenný skalp Sibřiny, na kterou jsme se bodově dotáhli. Stále jsme na pěkném čtvrtém místě tabulky, pouze o skóre za naším dnešním soupeřem a celkem Škvorce, který prohrál na hřišti našeho minulého soupeře, Senohrab A.

Příští kolo přivítáme na našem hřišti Čechii Doubek, jenž se po tomto kole dostala do čela tabulky, čili zvu všechny naše fanoušky, aby nás přišli podpořit v souboji s lídrem tabulky. V případě našeho tříbodového zisku a remíze v zápase mezi druhým Škvorcem a třetí Sibřinou bychom se mohli dokonce vyšvihnout do čela tabulky. To je však pouze oblast teorie. Mohu však za všechny kluky slíbit, že pro to uděláme vše, co bude v našich silách.



Ondřej Strnad
hráč B-týmu

 

 

Statistiky

Online: 7
Celkem: 640527
Měsíc: 7555
Den: 292

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz