Jdi na obsah Jdi na menu

7. KOLO "B", neděle 9. 10. 2011, AFK Nehvizdy "B" - Čechie Doubek

 

AFK Nehvizdy "B"

-

Čechie Doubek

 

 

4

:

1

 

 

 

 

( 3 : 0 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikuláš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strnad

(Kalina)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Homola

 

Záhumenský

 

Pecina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Král

(Segeda)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolejš

(Krůl)

 

Lánský

 

 

Adášek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baloun

 

Zeman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 

Branky:

Zeman

Baloun

Král

Dolejš

 

 

Potřetí za sebou jsme nastupovali na domácím hřišti, tentokrát proti vedoucímu mužstvu průběžné tabulky - Doubku. Na zápas se nás sešlo 16, za což jsme všichni rádi po zkušenostech z letošního jara, kdy se nás scházelo pramálo.
Pro vývoj zápasu byla určující již první minuta, kdy se Honza Zeman trefil pěkně pod břevno a my jsme od začátku zápasu vedli. Další půlhodinu byl zápas poměrně vyrovnaný, ale zhruba 15 minut před koncem poločasu nás hráči Doubku dostali pod tlak, ale výraznější šance si vypracovat nedokázali. Z tlaku jsme se vymanili nejlepším možným způsobem: vybojovali jsme roh, po němž Petr Adášek hlavičkoval a David Baloun s klidem uklidil míč do sítě (byl to Davidův první gól v našem dresu, čili gratulace). Do konce poločasu zbývalo pár minut, ale my jsme ještě stihli přidat třetí gól. Zeman přetáhl centr na Adáška, ten si míč zpracoval, poslal po zemi míč proti noze Martinu Královi a ten si po sobotní oslavě narozenin udělal radost i gólem, který byl vskutku výstavní.
Ze začátku druhého poločasu se soupeři podařilo snížit a někomu z nás se (mě tedy okamžitě) vynořil před očima strašák v podání Senohrab, kdy jsme také ztratili třígólové vedení. Dnešní zápas se tak však nestalo. Obrana si s útoky hostů věděla rady a snažili jsme se hrozit z brejků. Čtvrtý gól, který jsme vstřelili, byla věc přímo geniální. A může za ní Jirka Dolejš, který rozehrával kousek od naší střídačky přímý volný kop, všiml si, že brankář stojí u přední tyče a skvělým obloučkem poslal míč do sítě. Zbytek zápasu jsme si pohlídali a ukončili tak třízápasovou šňůru domácích zápasu výhrou.

Díky této výhře jsme Doubek v tabulce přeskočili a dostali se na druhé místo tabulky, pouze o skóre za Sibřinu B, kterou jsme porazili v minulém zápase. V tomto zápase se mi líbilo, že jsme moc nezahazovali šance, jako se to stávalo v minulých zápasech. A dále jsme naše fanoušky potěšili góly, z nichž hned 3 byly velmi povedené.

 
Příští zápas jedeme do Přišimas, kde nás čeká místní klasika - hřiště z kopce a místní fanoušci (kdo zná, ví co myslím, kdo nezná, ať se dorazí podívat v neděli 16.10. od 15:30).


Ondřej Strnad

hráč B-týmu

 

 

 

Statistiky

Online: 50
Celkem: 666710
Měsíc: 8079
Den: 597

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz