Jdi na obsah Jdi na menu

8. kolo "B", neděle 16. 10. 2011, Podlipan Přišimasy - AFK Nehvizdy "B"

 

Podlipan Přišimasy

-

AFK Nehvizdy "B"

 

 

1

:

1

 

 

 

 

( 0 : 1 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikuláš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strnad

(Segeda)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalina

 

Záhumenský

 

Pecina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Král

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krůl

(Hýbel)

 

Lánský

 

 

Adášek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baloun

 

 

Zeman

(Kouřil)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Branky:

Baloun

   

Zápas v Přišimasech byl stejný, jako každý zápas s tímto soupeřem. V prvním poločase jsme hráli z kopce a byli lepší než soupeř. Bohužel jsme z našich šancí vytěžili pouze jeden gól, kdy po rohovém kopu hlavičkoval Honza Zeman, míč se odrazil k Davidovi Balounovi, který ho uklidil pod břevno. To bohužel bylo gólově z naší strany vše, protože pěkné 2 střely z voleje brankář domácích vyrazil. Již po několika minutách zápasu se domácí hráči začali dohadovat jak s námi, tak i s rozhodčím, bohužel ani my jsme neudrželi nervy na uzdě a dohadovali se taky.
Druhý poločas jsme museli hrát do kopce a soupeř byl v tomto poločase nebezpečnější a srovnal již pár minut po začátku druhé půle. My jsme si bohužel v tomto poločase nevypracovali vážnější šanci (ovlivněno to také bylo domácím pomezním, jelikož měl svůj praporek neustále v pozoru), navíc jsme u spousty balonů byli druzí a ani se k nám míč neodrážel. Soupeř měl ještě dvě vážnější šance, ale žádnou z nich neproměnil.


V tomto zápase jsme nedokázali navázat na vítězství nad mužstvy špičky tabulky. Nedokázali jsme se vyrovnat s velmi nerovným terénem a především tvrdostí soupeře až na hranici regulérnosti (například dva, když to napíšu slušně, nešetrné zákroky na našeho brankáře, po kterých hodně vířily emoce). Navíc jsme se nechali strhnout hádavostí domácích, ale to je v takovém zápase pochopitelné, proto nemá cenu nikomu z nás v tomto směru nic vytýkat. Na tomto zápase je nejpozitivnější to, že zase do Přišimas rok nepojedeme.

Na závěr chci poděkovat Romanu Císovi, který s námi kvůli neúčasti Jirky Štrynka jel na tento zápas.

 

Ondřej Strnad

hráč B-týmu

 

 

Statistiky

Online: 4
Celkem: 640861
Měsíc: 7736
Den: 447

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz