Jdi na obsah Jdi na menu

9. KOLO "B", neděle 23. 10. 2011, AFK Nehvizdy "B" - SK Kostelec n/Č.Lesy "B"

 

AFK Nehvizdy "B"

-

SK Kostelec n/Č.Lesy "B"

 

 

2

:

2

 

 

 

 

  ( 0 : 2 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikuláš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Záhumenský

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Homola

(Krůl)

 

Schwägerl

 

 

Parůžek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolenský

(Zeman)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolejš

(Pecina)

 

Beneš

 

 

Adášek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kraml

 

Baloun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 

 

Branky:

Kraml

Krůl

 

 

Náš další domácí zápas ovlivnily 2 věci: první desetiminutovka prvního poločasu a naše produktivita. První poločas pro nás začal velice špatně a po dvou šancích soupeře jsme prohrávali 0:2. Pak jsme ale na většinu zápasu přebrali taktovku hry my a byli jsme lepším týmem. Bohužel, dát gól pro nás byla taková malá „mission impossible“. Nepomohla nám ani penalta, a tak jsme poločas prohráli 0:2.
Do druhého poločasu jsme šli s tím, že se pokusíme zápas otočit. Pro to však byl potřeba rychlý gól, který jsme dali asi po deseti minutách druhého poločasu a postarali se o to David Kolenský a Lukáš Kraml, z nichž první jmenovaný perfektně nahrál a druhý stejně tak zakončil - 2:1. Nadále jsme byli lepším týmem, ale vyrovnat se nám dlouho nedařilo. Soupeř postupem času přecházel více a více do brejků. Osm minut před koncem srovnal po rohu hlavičkou do šibenice Tomáš Krůl. V závěru zápasu nás ještě 2x podržel Honza Mikuláš v bráně při soupeřových šancích.
Alfou a omegou tohoto zápasu bylo neproměňování našich šancí. Ze hry jsme měli většinu zápasu víc než soupeř, ale fotbal je o gólech, kterých jsme bohužel tento zápas vstřelili málo. Prokázali jsme alespoň sílu v tom, že jsme dokázali v druhém poločase srovnat nepříznivý stav, za což klukům děkuji.
Závěrem bych chtěl poděkovat i spoluhráčům Tomáši Kalinovi a Romanu Segedovi, kteří se bohužel na hřiště nedostali, ale určitě si zahrají příště.

 

Ondřej Strnad

hráč B-týmu

 

Statistiky

Online: 3
Celkem: 640968
Měsíc: 7805
Den: 484

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz