Jdi na obsah Jdi na menu

Přátelský zápas žen, neděle 23. 10. 2011, AFK Nehvizdy - Třebestovice

 

ŽENY AFK Nehvizdy

-

ŽENY Třebestovice

 

 

4

:

0

 

 

 

 

( 1 : 0 )

 

   

 

Branky:

Verča Přívozníková

 

Jana Kavalierová

 

Eva Jenčíková

 

Lucka Vraná

 

K dalšímu, asi poslednímu letošnímu přátelskému zápasu, nastoupily naše ženy opět na domácí hřišti. Soupeř z Třebestovic byl pro nás velkou neznámou, a proto jsme vstoupily do zápasu s patřičným respektem. Netrvalo však dlouho a obava ze soupeře pominula a my jsme začaly nebezpečně útočit. Skóre bylo ovšem díky velké houževnatosti soupeřek dlouho nerozhodné, a tak jsme uvítaly alespoň poločasové vedení 1:0, které zařídila svoji přesnou střelou Verča Přívozníková.

Druhý poločas byl již plně v naší režii, obrana fungovala prakticky bezchybně, a tak jsme se mohly soustředit na útočnou fázi. V té se dařilo Janě Kavalierové, která potvrdila druhým gólem naše vedení, čímž jsme se definitivně uklidnily a v pohodě dohrály zbytek zápasu. Holky si s chutí zastřílely a dalšími dvěma góly stanovily konečný výsledek na 4:0.

Je možná předčasné hodnotit celou sezonu, ale malá pochvala za předvedené výkony našim hráčkám doufejme neuškodí. Tato parta holek dokázala v poslední době zúročit svůj poctivý přístup k tréninku a výsledkem bylo několik velmi povedených utkání a výher, které dlouho chyběly.

Doufejme, že dílčí úspěchy pomohou k tomu, aby ženský fotbal v Nehvizdech pokračoval i v dalším období a všechny aktérky tato krásná hra stále bavila.

Petr Prokeš a Karel Zumr st.

Trenéři

 

 

Statistiky

Online: 2
Celkem: 644097
Měsíc: 7924
Den: 337

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz