Jdi na obsah Jdi na menu

Přátelský zápas žen, sobota 8. 10. 2011, AFK Nehvizdy - Kounice

 

ŽENY AFK Nehvizdy

-

ŽENY Kounice

 

 

4

:

0

 

 

 

 

( 3 : 0 )

 

   

 

Branky:

Monika Kviderová 2x (1x z penalty)

 

Eva Jenčíková

 

Jana Kavalierová

 
Náš tým přivítal hráčky z Kounic a v přípravě udělal maximum pro to, aby se předešlé chyby neopakovaly.

Již výsledek utkání jasně ukazuje, že naše ženy se tentokrát nenechaly zaskočit a od první minuty šly cíleně za svým dalším vítězstvím.

Vše začalo faulem v pokutovém území na pronikající Lucku Vranou. Penaltu s jistotou proměnila Monika Kviderová a odstartovala tak přehlídku krásných akcí a gólů našeho týmu. Poločasově vedení 3 : 0 nás trochu ukolébalo a začátek druhé půle byl ve znamení mírné převahy kounických hráček.

V těchto chvílích nás podržela brankářka Simona Rohlíčková, a tak se skóre naštěstí neměnilo. Pak naše holky předvedly asi nejhezčí akci celého zápasu, kdy se během pár vteřin narážečkami na jeden dotek dostaly přes celé hřiště až před branku hostí. Na konci této podívané byla Jana Kavalierová a tváří v tvář brankářce nezaváhala. Byla to ta nejhezčí gólová tečka za velmi povedeným zápasem, za což musíme pochválit všechny hráčky, které odevzdaly velmi kvalitní týmový výkon.

 

Petr Prokeš a Karel Zumr st.

Trenéři

 

 

P.S.: V předešlém utkání ( sobota 10. 9. 2011 ) hrály naše ženy v Městci Králové se silným domácím družstvem celkem vyrovnanou partii. Ovšem ve druhém poločase, po první brance v naší síti totálně zkolabovaly a výsledkem byl dost nepochopitelný debakl 4 : 0!

 

Statistiky

Online: 32
Celkem: 666566
Měsíc: 7971
Den: 526

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz