Jdi na obsah Jdi na menu

TURNAJ V ZÁLUŽÍ

Máme za sebou turnaj v Záluží, kde jsme měli možnost napravit některé chyby z předešlých zápasů a vyzkoušet si všechny hráče i možné varianty, když nám někdo vypadne ze sestavy.
 
První zápas jsme odehráli proti Záluží (B) a naše sestava byla skoro kompletní.
Ti hráči, kteří nastoupili, odehráli dobré utkání a soupeře deklasovali 8:0.
Branky: Jenčík 2x, Schwagerl 2x, Dvořák 1x, Hýbel 1x, Machačný 1x a 1x vlastní. Soupeř byl slabší a byla otázka času, kdy padne.
 
Druhý zápas, a to finále turnaje, jsme sehráli proti kvalitnějšímu soupeři z Toušeně. Naše mužstvo doplnili hráči B týmu, a to v hojné míře a přesto jsme dokázali zvítězit. Základní hrací doba skončila 2:2 a naši střelci byli Jenčík a Beneš, oba vsítili pěkné branky.
Vítězství jsme uhráli až na penalty. Tím, že tým byl nekompletní a na některé hráče padla deka, tak jsme si vyzkoušeli, jak to může vypadat, když se něco po….. .
 
Musíme umět zkrotit emoce a věřit si do posledního písknutí, a tak jako já věřím svým svěřencům, tak by měli oni věřit mně a hrát v klidu i za nepříznivého výsledku. Hráči B týmu odvedli dobrý výkon a někteří si řekli o vstupenku do Áčka.
 
Turnaj nakonec hodnotím kladně, protože ukázal, kdo to myslí s fotbalem vážně a kdo to má jako doplněk, aby se nenudil. Bohužel nám ukázal i fakt, že hráčů na první mistrovský zápas bude málo, a i to málo má zdravotní problémy, se kterými se budeme muset vyrovnat.
 
 
Jan Melichar   
Trenér A mužstva
 

Statistiky

Online: 6
Celkem: 641341
Měsíc: 7984
Den: 542

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz