Jdi na obsah Jdi na menu

ŽENY - čtvrtek 17. 5. 2012, AFK Nehvizdy - Kounice

AFK Nehvizdy

-

Kounice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8

:

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Branky:

4x

Eva Jenčíková (1x penalta)

 

2x

Klára Dvořáková

 

1x

Jana Kavalierová

 

1x

Verča Přívozníková

 

 

 

 

Narychlo sjednaný přátelský zápas absolvovaly naše ženy ve čtvrtek 17. 5., a to v nezvyklý čas – až od 19.00 hodin. Stalo se tak na žádost našeho tradičního soupeře z Kounic, a i proto byla divácká kulisa tentokrát menší než obvykle.

 

Byla to škoda, protože se opět bylo na co dívat a dočkali jsme se dokonce rekordní výhry našeho kolektivu, který přehrál soupeře na celé čáře.

V začátku utkání to na takový brankový příděl nevypadalo a příčina byla hlavně v neproměňování vyložených šancí. Holky orazítkovaly mimo jiné 2x tyč hostující branky a ani tváří v tvář soupeřově brankářce jsme se neprosadily. Přítrž tomu všemu učinila Jana Kavalierová, která dokázala ze skrumáže skórovat a odstartovat tak náš brankostroj.

 

Po proměněné penaltě byl náš náskok v poločase již čtyřbrankový a jelikož si naše děvčata schovala na druhou půli stejnou porci gólů, zrodilo se naše už zmiňované vítězství!

 

Nejen v útočné fázi jsme pracovaly dobře. Nula na kontě našich obdržených branek svědčí i o dobré práci obrany a hlavnější brankářky Verči Novotné, která už ve druhém zápase po sobě nedovolila soupeřkám skórovat.

 

 

Další přátelské utkání bychom chtěly sehrát ještě do prázdnin, ale záležet bude hlavně na dohodě se soupeřkami. Včas Vás budeme informovat na obvyklých plakátovacích plochách.

 

 

Tým žen a trenéři p. Prokeš a p. Zumr

 

Statistiky

Online: 7
Celkem: 639052
Měsíc: 7430
Den: 478

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz