Jdi na obsah Jdi na menu

ŽENY - úterý 8. 5. 2012, AFK Nehvizdy - Třebestovice

AFK Nehvizdy

-

Třebestovice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

:

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

( 2 : 0 )

 

 

 

 

 

  

Branky:

4x

Klára Dvořáková

 

2x

Verča Přívozníková

 

1x

Eva Jenčíková

 

V den Státního svátku jsme přislíbily našim fanouškům sehrát další přátelský zápas, ovšem bylo velmi těžké sehnat soupeře. Nakonec jsme byly rády, že k nám přijely k odvetě hráčky z Třebestovic a my jsme tak mohly splnit svůj slib.

Diváci se sešli v hojném počtu a náš oslabený kolektiv (zranění z předešlého zápasu) cítil zodpovědnost, předvést se v co nejlepším světle.

 

V první čtvrthodince se nám příliš nedařilo prosazovat se proti soustředěné obraně hostů, a tak byla hra v této fázi vcelku vyrovnaná. Až s příchodem Moniky Kviderové (šetřila se po zranění a nastupovala až ve druhých částech obou poločasů) se naše hra uklidnila a začaly jsme být lepším na hřišti. Do konce poločasu jsme získaly dvoubrankové vedení, a tak vládla v kabině dobrá nálada.

 

Tu přenesly naše hráčky i na hřiště, a i když jsme se  ve druhé půli pomalu rozehrávaly, utkání se postupem času změnilo v exhibici! Všechny naše formace pracovaly podle představ, a tak byli spokojeni nejen trenéři, ale i diváci, kteří se nakonec dočkali sedmi fgólů a mnoha dalších krásných akcí, které byly po zásluze odměněny potleskem.

 

Je ovšem nutné pochválit i naše houževnaté soupeřky, které nesložily zbraně a několikrát nebezpečně zaútočily. Nastřelily dokonce i tyčku, ale chybělo jim i trochu štěstí, aby vsítily alespoň čestný úspěch.

 

Tým žen a trenéři p. Prokeš a p. Zumr

 

Statistiky

Online: 5
Celkem: 640431
Měsíc: 7529
Den: 259

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz