Jdi na obsah Jdi na menu

Přátelský zápas žen, Kounice – AFK Nehvizdy, úterý 14. června 2011

            ŽENY Kounice

-

ŽENY AFK Nehvizdy

 

 

1

:

2

 

 

 

 

( 0 : 1 )

 

 

 

 

Branky:

Eva Jenčíková

 

Markéta Truplová

  

Ačkoli přijely naše ženy do Kounic s velkým respektem, od začátku byly tím lepším na  hřišti. Jeden útok střídal druhý a soupeře jsme v první půli prakticky k ničemu nepustily. Velké šance Lucky Vrané a trestný kop Evy Jenčíkové zůstaly nevyužity, a proto bylo těsné vedení víc než zasloužené. To se zrodilo po nenápadné akci, na jejímž konci byla šťastná střela z ostrého úhlu z kopačky Evy Jenčíkové, 0:1.

Druhý poločas začal ještě lépe, než ten první. Zadáci domácích nevěděli kam dřív skočit, a tak se po vynucené chybě dostala k odraženému míči Markéta Truplová a nekompromisně zvýšila skóre, 0:2. I nadále byly naše hráčky aktivní, ale postupem času soupeřky vyrovnaly hru. Důvodem bylo jejich časté střídání takřka dvaceti hráček. Na poměru fyzických sil to muselo být logicky znát a výsledkem byl korigující gól na 1:2. Závěrečný tlak, podporovaný domácími fanoušky, byl drtivý, ovšem naše obrana odolala všem soupeřovým nájezdům a naopak jsme mohly z rychlého protiútoku zvýšit skóre. To se už nezměnilo, a tak si naše hráčky dokázaly, že jsou schopny postavit se i kvalitním soupeřkám a přehrát je svou bojovností a chytrým pojetím hry.
 
Další soupeř nás čeká pravděpodobně až po prázdninách, a tak doufejme, že naše stále se lepšící „mužstvo“ nezpychne a bude pokračovat ve výkonech, které potěší oko diváka.
 

Statistiky

Online: 2
Celkem: 640428
Měsíc: 7530
Den: 256

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz