Jdi na obsah Jdi na menu

"A" - vyhodnocení sezóny 2011-2012

 

Rád bych vyhodnotil sezónu 2011-2012 za A tým, v které jsme byli nováčkem a pro některé hráče to byl obrovský skok.

V A týmu jsou totiž hráči, kteří začali s fotbalem až v dospělém věku a nebo hráči, kteří měli delší pauzu a začínali jakoby od začátku. Důležité však je, že hráči na sobě pracují a chtějí pracovat i ve chvíli, kdy se zrovna nedaří.

Po hráčích, jako trenér, požaduji maximum, protože každý z hráčů má jiný potenciál, s kterým je třeba pracovat a rozvíjet ho. Pořád je co zlepšovat a důležité je, že hráči chtějí na sobě pracovat a mé názory respektují.

Celou sezónu nás provázela různá zranění, vykartování a nebo jiné důvody, proč jsme nemohli sestavit pevnou sestavu. To je podle mého názoru jedna z příčin, proč jsme neskončili v tabulce ještě výš, než jsme skončili.

Dalším důvodem je, že se nám nepodařilo proměnit šance, které jsme měli, které jsme si vytvořili po pěkných akcích. Z neproměňování bych nechtěl vinit nikoho, protože se do ložených šancí dostali skoro všichni, i zkušení a ostřílení borci, kteří selhali také.

Důležité je, že v týmu fungujeme jako jedna parta a emoce, které vzplanou zase rychle uhasnou a my jedeme dál. Bez emocí by to nemohlo fungovat, protože kdo nemá emoce nehraje.

 

Hráčům bych rád poděkoval za odvedené výkony, kterých nebylo málo.

 

Naše bilance na konci je  8. místo38 bodů, 11 vítězství,  5  remíz, 10 porážek.

 

Těsně před námi skončili MUKAŘOV a SIBŘINA,  shodně s 41 body. Nutné je podotknout, že s oběma týmy máme lepší bilanci ve vzájemných zápasech, a to jednu výhru a jednu remízu, což nasvědčuje tomu, že potřebujeme více štěstíčka do příští sezóny.

 

Naši střelci:

NEPIVODA  - 8b.

JENČÍK, HÝBEL, MACHAČNÝ, MÜLLER  - 5b.

RAMBOUSEK - 4b.

LOPATÁŘ, KRAML - 3b.

BENEŠ, DVOŘÁK, LÁNSKÝ - 2b.

PARŮŽEK, STRNAD, HÁJEK, ADÁŠEK - 1b.

 

Na závěr bych chtěl hráčům dopřát kvalitní a pohodovou dovolenou, abychom se mohli všichni ve zdraví sejít na letní přípravě, která bude náročná, protože se chceme  příští sezónu umístit maximálně do 4. místa a nebo se poprat o postup.     

 

 

Jan Melichar

Trenér A mužstva

 

Statistiky

Online: 8
Celkem: 641132
Měsíc: 7870
Den: 519

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz