Jdi na obsah Jdi na menu

Shrnutí podzimu 2019

Bobříci začali podzimní sezónu už 22.8. tréninkem kvůli turnaji ve staré Boleslavi, kde byly týmy z Mladé Boleslavi, Sparty Prahy, meteoru Praha atd skončili jsme na krásném 4 místě. Hned na to, od pondělí do pátku, bylo soustředění, které se konalo na našem hřišti, zúčastnilo se ho 16 hráčů. Tento týden byl velmi náročný, z důvodu nepříliš teplého počasí, ale navzdory tomu to kluci zvládli velice dobře a bylo vidět, že jsou velmi dobře připraveni na sezónu, která začala hned 2. víkend v Hovorčovicích a kde skončili na druhém místě, hned za domácím týmem. Další víkend se hrálo na domácí půdě. Bohužel se nám příliš nedařilo a skončili jsme poslední. Na dalších turnajích v Zelenči, Brandýse a Radonicích jsme se pohybovali na 3 místě a celkově jsme skončili v elitní skupině taktéž na 3 místě.

Jako trenér jsem byl velmi spokojen s hrou Bobříků. Kluci kopali téměř dle mých představ. Jelikož sezóna skončila už v říjnu, byli jsme nuceni sehrát několik turnajů a přátelských utkání. Přáteláky byly s Meteorem Praha u nás na UMT, Viktorií Vestec, Jirny a Bohemians Praha, vždy se suverénní výhrou našich Bobříků.

Turnaje jsme absolvovali u nás na UMT (4. místo), v Bakově nad Jizerou (výborné 1. místo) a znovu pak v nehvizdské hale 15.12.2019 s mužstvem A i B (2. a 3. místo) a tím zakončili podzimní část sezóny.

Po Novém roce jsme začali trénovat od 7.1 venku na umělé trávě a taktéž jsme absolvovali hned v sobotu 11.1.2020 turnaj v Dolních Březanech. Turnaje se zúčastnilo 6 mužstev, konkrétně: Viktorka Žižkov, Nový Vestec (domácí tým), Motorlet Praha a Meteor Praha. Na to, že kluci trénovali pouze jeden den v novém roce, je jejich umístění na 3. místě, s dvěma výhrami, jednou remízou a dvěma prohrami, velmi dobré.

V lednu nás čekají ještě 2 přátelská utkání s týmem ze Šestajovic a Tuklat.

 

Statistiky

Online: 3
Celkem: 640960
Měsíc: 7805
Den: 481

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz