Jdi na obsah Jdi na menu

Sokol Měšice B - AFK Nehvizdy B

 

 
Sokol Měšice B 4:3 AFK Nehvizdy B (poločas 1:0)
 
V nevlídném květnovém počasí jsme hráli v Měšicích. Bohužel se nastřádalo opět několik omluvenek a tak jsme byli rádi, že jsme se sešli ve 12 lidech.
Na těžkém terénu začal lépe soupeř a dostal se do vedení. Naše souhra ze začátku trošku vázla, pak však přišly šance, které jsme ale neproměnili, tu největší měl Machačný.
Nástup do druhé půle jsme měli dobrý, ale do kolen nás dostala zbytečná penalta, kterou soupeř proměnil. 20 minut před konce vykřesal naději hlavičkou Lukáš Kraml, avšak soupeř odpověděl druhou proměněnou penaltou (která byla hodně sporná, protože faul byl nejspíš mimo pokutové území). Ukázali jsme však charakter a během pár minut se nám po brankách Zdeňka Parůžka a mojí podařilo srovnat. V jednu chvíli jsem sahali i po třech bodech, avšak šanci jsem neproměnil a soupeř po nesmyslně písknutém faulu dal gól na 4:3.
Zápas jsme si prohráli neproměňováním šancí. Kluky bych chtěl pochválit za to, že nesložili zbraně, i když jsme po dvou penaltách prohrávali o 2 góly. Bohužel, soupeř byl tentokrát šťastnější.
 
sestava: Mikuláš - Záhumenský - Krůl, Parůžek, Machačný - Segeda, Cinka, Jenčík, Adamec - Dolejš, Kraml
 
střídání: 77. Strnad za Kramla
 
branky: Kraml, Parůžek, Strnad
 
Ondřej Strnad 
vedoucí B-týmu
 

Statistiky

Online: 3
Celkem: 640453
Měsíc: 7533
Den: 264

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz