Jdi na obsah Jdi na menu

Začátek sezóny AFK Nehvizdy B očima trenéra Ondry Strnada

 Začátek sezóny 2013/2014 byl pro B-tým tragický. Po šesti kolech jsme byli přikováni ke dnu tabulky a bez bodu. Až v sedmém kole se nám povedlo konečně zabodovat.

 
První zápas nás čekal na hřišti silné Toušeně, kde udělat dobrý výsledek se rovnalo čisté utopii a to z více hledisek: byl střet, ještě nebyly dořešeny všechny přestupy a hostování a tak se sešlo pouze 11 lidí a výsledek 6:0 byl tak nějak očekávaný.
Ve druhém kole nás doma čekala Řež. Hosté se 2x dostali do vedení, které jsme pokaždé dokázali srovnat. Avšak na třetí gól jsme již zareagovat nedokázali a prohráli jsme 2:3.
Třetí zápas ve Sluhách byl z naší strany špatný. Vstřelili jsme gól sice již po 30 vteřinách a kdybychom v průběhu utkání trefili alespoň několikrát branku, tak věřím, že bychom si přivezli bez větších problémů 3 body, jelikož brankář domácích neoplýval jistotou a vypadal, že teprve vychodil základní školu. Bohužel po vstřelené brance jsme po celý zbytek prvního poločasu přestali hrát a soupeř vyrovnal. Ve druhém poločase jsme soupeře trošku přimáčkli, ten však těžil z kolmých přihrávek za naši obranu, která hrála poměrně vytaženě, a jednu šanci přetavil ve vítězný gól - prohra 2:1.
Čtvrtým soupeřem nám byly Kojetice, od kterých jsme na jaře schytali debakl. První poločas jsme sehráli velice dobře a vedli 2:0. Pak však přišel zlom - námi nastřelená tyč, po níž se vše sesypalo jako domeček z karet a soupeř čtyřmi góly skóre otočil a my jsme dokázali již pouze zkorigovat na konečných 3:4.
Druhý střet nás čekal při výjezdu do Mratína. Bez brankáře a ve velice slátané sestavě jsme však rozhodně neudělali ostudu a hráli vyrovnanou partii, kterou jsme sice prohráli 4:2 po individuálních chybách, avšak obrana byla poskládána velice experimentálně a na to, že někdo ji hrál poprvé, tak to špatné nebylo. Z kluků bylo cítit, že je zápas bavil a i když se prohrálo, tak v kabině byla po dlouhé době pozitivní nálada.
Šestou porážku jsme utrpěli od B-týmu Brandýsa, který do té doby neztratil ani bod. Tři body však měli zůstat v Nehvizdech. Většinu zápasu jsme byli lepší, avšak achillovou patou našeho výkonu bylo trestuhodné mrhání šancemi. Podařilo se nám vstřelit pouze jeden gól a soupeř nás ztrestal v 92. minutě, kdy vstřelil branku na 2:1. V tu dobu jsme však mohli vést krásně o 5 gólů. Bohužel se tomu tak nestalo.
Jak jsme byli jaloví v koncovce v minulém zápase, tak ve Větrušících, kde hrají domácí zápasy Vodochody, jsme si vše vynahradili. Soupeř dorazil na domácí zápas pouze v 10 lidech a od počátku byl poměrně odevzdaný. Ač byl střet, tak jsme vyhráli vysoko 8:0, při čemž klíčovým okamžikem byl rychlý gól hned na začátku zápasu a dále 3 slepené góly kolem 20. minuty. Zápas byl plný nepřesností a chvílemi moc ke koukání nebyl, ale takhle vysoká výhra se počítá.
 
Souhrn výsledků: Toušeň 6:0 AFK B
                             AFK B 2:3 Řež
                             Sluhy 2:1 AFK B
                             AFK B 3:4 Kojetice
                             Mratín 4:2 AFK B
                             AFK B 1:2 Brandýs B
                             Vodochody 0:8 AFK B
 
Střelci: Kraml 4x, Hašek 4x, Adamec 2x, Fabián 2x, Jenčík 2x, Hýbel, Kolenský, Zeman
 

Statistiky

Online: 15
Celkem: 640805
Měsíc: 7699
Den: 417

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz