Jdi na obsah Jdi na menu

23.04.2022


Tučňáci AFK Nehvizdy - TJ Kunice
11 : 13
výkop: 10:30
hra : 4x20 minut
povrch: tráva

 
V sobotu jsme přivítali na svém hřišti za slunečného počasí tým TJ Kunice.
 
Skóre zápasu již v druhé minutě otevřel náš navrátilec Adam Kaňovský, za nedlouho soupeř kontroval a srovnal, záhy poté dal vedoucí gól.
 
Oproti minulým zápasům se naši fotbalisté nezalekli, nesklonili hlavu a drželi se soupeřem krok. Hrál se velmi kvalitní koukatelný zápas, soupeř hrozil standardními náběhy do vápna, dobře hlavičkoval ovšem my jsme se nezalekli a se soupeřem drželi tempo a odpovídali vstřelenými góly. Především v prvním poločase jsme se gólově mohli od soupeře odpoutat v podobě neproměněných šancí, které měl především náš Artur Rachač, leč chybělo kousek pověstného štěstí. Do druhé půle utkání jsme vstupovali za velmi dobrého hratelného výsledku v poměru 6:7. 
 
Naši hráči se i nadále koncentrovali na hru v poli, pokrývali soupeře a i nadále se snažili držet krok. V poslední dvacetiminutovce se nedařilo udržet naší levou část obrany, přesto se nám dařilo kontrovat a vsítit další góly a živit tak nadějný výsledek zápasu. Poslední gól zápasu vsítil do soupeřovi brány opět Adam Kaňovský. Škoda spousty neproměněných našich šancí před bránou soupeře, výsledek mohl vypadat úplně jinak. I přes prohru musím konstatovat, že jsme předvedli nejen na jaře, ale také na podzim náš nejlepší výkon při soutěžním zápase. Za tento zápas i když bez bodového zisku je třeba všechny hráče včetně našeho golmana pochválit.
 
góly 
4x Adam Kaňovský
3 x Artur Rachač 
2 x Kryštof Zvonič
1x Adam Vaněk 
1 x Mikuláš Hrstka   

Pavel Bartoš
trenér
Tučňáci AFK Nehvizdy
mobil.: 602 191 674
email.: afktucnaci@seznam.cz


 

 

Náhledy fotografií ze složky Tučňáci 23.04.2022

Statistiky

Online: 6
Celkem: 641159
Měsíc: 7882
Den: 527

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz