Jdi na obsah Jdi na menu

27.2.2022


Zimní fotbalový turnaj, ročníky 2012

Nehvizdy

neděle 27.2.2022


 
Klub AFK Nehvizdy společně s mládežnickými trenéry klubu a za podpory Městyse Nehvizdy a tradičních partnerů turnaje připravili po delší přestávce způsobenou koronavirovými opatřeními tradiční pokračování zimních fotbalových turnajů pro ročníky 2012, kdy jsme se nově přesunuli ze sportovní haly do areálu AFK Nehvizdy a to konkrétně na hřiště s umělou trávou. 
Turnaje se zúčastnilo společně s domácím týmem Tučňáci AFK Nehvizdy celkem 6 týmů. Snažíme se pro každý turnaj oslovit zajímavé mužstva a tento rok to byl tým z okresu Třebíč konkrétně Hajduk Lipník, je třeba i podotknout a zmínit se, že uvedený tým nyní trénuje bývalý kolega z našeho klubu pan Jiří Svoboda.
Týmy byli rozděleny do dvou skupin, kde vítězové postoupili do skupiny o 1 až 3 místo , týmy z třetích míst automaticky postoupili do skupiny o 4. až 6 místo. Týmy z druhých míst si zahráli o postup do první skupiny o 1. až 3. místo, tým který prohrál doplnil skupinu o 4. až 6. místo.
 
Náš tým měl v základní skupině týmy TJ Sokol Vyšehořovice, který v základní hrací době 20 minut porazil 8:0, poté jsme vyzvali tým SK Šestajovice, který jsme porazili 4:1 a tak jsme splnili první z cílů a to postoupit ze základní skupiny do skupiny o první místo. 
Ve skupině o 1 místo jsme měli týmy Hajduk Lipník a SK Zeleneč.
V prvním případě jsme hráli s týmem Hajduk Lipník velmi vyrovnaný zápas, hrálo se nahoru, dolů. První gól vsítil v 5 minutě Hajduk Lipník, to nás ovšem nesrazilo na kolena a zhruba po dalších 5-ti minutách jsme z krásné střely ze hry z velmi těžkého úhlu překvapili soupeře a to konkrétně Artur Rachač a utkání vyrovnali. Opět se hrál velmi bojovný zápas a víceméně se čekalo na chybu soupeře. Bohužel tu chybu jsme udělali my a soupeř zhruba v 16.minutě utkání zvýšil na 2:1, přesto musím pochválit naše hráče, nesložili zbraně a pokračovali v dobývání soupeřovi branky. Bohužel pro nás soupeř již nedovolil našemu týmu vsítit gól a tak vyrovnat a tak po 20 minutách zvítězil Hajduk Lipník 2:1. Velká škoda.
 
Do druhého zápasu ve skupině o 1. místo jsme nastoupili proti týmu SK Zeleneč, opět zhruba do 5 minuty zápasu se hrál velmi vyrovnaný zápas, naši hráči si plnili své úkoly, poté ovšem první chyba a soupeř vsítil první gól. Zhruba v 8. minutě přišlo pravidlo, pořekadlo " nedáš, dostaneš" a tak soupeř trestal a zvýšil skóre na 2:0, přesto nás to nepoložilo a zhruba v 10.minutě utkání jsme snížili na 2:1. Poté místo, aby nás to nakoplo, jsme přestali hrát, či se těžkopádně dostávali před branku soupeře, vázla nám spolupráce v obraně a tak po konečném hvizdu se soupeř mohl těšit z výhry 4:1. 
 
Přesto naše svěřence mohu pochválit za předvedený výkon a reprezentaci klubu a městyse Nehvizdy 
a níže již konečné umístění všech týmů v turnaji 
 
1. SK ZELENEČ
2. HAJDUK LIPNÍK 
3. TUČŇÁCI AFK NEHVIZDY
4. FK JIRNY
5. SK ŠESTAJOVICE 
6. TJ SOKOL VYŠEHOŘOVICE 
 
na turnaji padlo celkem 72 gólů a mezi nejlepší střelce byl vyhlášen hráč týmu FK Jirny a SK Šestajovice 
 
Mezi nejlepší golmany se do užšího výběru dostal i náš golman, leč vítěz může být jen jeden a tím se stal golman Hajduku Lipnik Aleš Jeleček.
 
Ještě jednou děkujeme za podporu a někdy zase na viděnou
 

Pavel Bartoš
trenér
Tučňáci AFK Nehvizdy
mobil.: 602 191 674
email.: afktucnaci@seznam.cz


 

 

Náhledy fotografií ze složky Tučňáci 27.02.2022 turnaj Nehvizdy

Statistiky

Online: 3
Celkem: 638850
Měsíc: 7288
Den: 424

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz