Jdi na obsah Jdi na menu

28.2.2022

Brandýs nad Labem - Tučňáci AFK Nehvizdy   
14 : 8

Penalty 

5 : 9

Hrací doba: 3x20 minut 

Herní plocha: UMT 

 

Prvně v tomto roce jsme vyjeli k přátelskému utkání mimo Nehvizdy a to konkrétně na Spořilov do Sportovního centra Brandýsu nad Labem.
Soupeře velmi dobře známe, víme, že tým soupeře disponuje rychlými hráči, kteří umí překvapit obranu svého soupeře, mají lehký přechod z obrany do útoku.
Snažili jsme se na to připravit a během zápasu i upozorňovat své svěřence. V první dvacetiminutovce se nám to i dařilo po většinu jsme i vedli a soupeř korigoval a dotahoval výsledek.
V druhé dvacetiminutovce se nám již nedařilo gólově zakončovat, i když náznaky a některé provedení hezkých akcí před bránou soupeře byly. V třetí dvacetiminutovce jsme postupem času ztráceli na hře, a soupeř již zvyšoval svůj gólový náskok. Přesto, že jsme prohráli toto utkání viděli jsme pěkné akce našeho týmu, u některých ale chybělo to pověstné štěstíčko v podobě proměny v gólový úspěch. Přesto musím jedno jméno z našeho týmu vyzdvihnout více než ostatní a to Petra, který, jako skoro sedmiletý předváděl ve středu obrany velmi pěkné zákroky. 
Na závěr již pozápasové tradiční penalty, kde se nám podařilo spravit chuť v podobě vítěztví v poměru 9:5 pro nás. 
 

Statistiky

Online: 4
Celkem: 633870
Měsíc: 6460
Den: 250

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz