Jdi na obsah Jdi na menu

26.08.2023


Muži "A" AFK Nehvizdy - FK Dobřejovice A

3 : 4p

(1:2)


 

Do nové sezóny jsme vstoupili domácím zápasem s Dobřejovicemi. Do prvního kola to byl nejméně chtěný soupeř, jelikož máme s Dobřejovicemi nadstandardní přátelský vztah. Náš tým v letní přestávce zaznamenal hned několik změn v kádru. Několik hráčů odešlo do sousedního Záluží, ale více kvalitních hráčů se nám podařilo přivést.  

 Od první do poslední minuty to byl vynikající zápas z obou stran. Zápas by snesl měřítko krajské soutěže a ne okresního přeboru. Pro diváky hezký útočný fotbal, kde obrany obou týmů měly spoustu práce před vlastním pokutovým územím. V prvním poločase byl šťastnější náš soupeř, jelikož vstřelil o jednu branku více než my a vedl 1 : 2. Do druhého poločasu jsme provedli tři změny, abychom oživili hru a udrželi tak vysoké tempo hry. Po deseti minutách hry v druhém poločase, jsme inkasovali třetí branku a na hráčích bylo, aby ukázali, jak jsou silní a mentálně odolní. Na naší hře se nic nezměnilo. Hráči se ještě více semknuli, přidali na tempu a odměnou jim bylo rychlé snížení, když čtyři minuty po obdržené brance vstřelili naší druhou branku. O další tři minuty později jsme si vytvořili obrovskou šanci, kde nás soupeř na hranici velkého vápna fauloval, a rozhodčí tak nařídil spornou penaltu. Penaltu jsme bez problémů proměnili a srovnali na 3 : 3. Ke konci zápasu jsme měli více ze hry, ale bohužel se nám nepodařilo zápas otočit a o vítězi tak museli rozhodnout až penalty. V penaltovém rozstřelu byl šťastnější náš soupeř, a proto bral o bod víc než my.

 

 

Sestava:

Branka  - J. Láska,  obrana  -  Š. Krákora, J. Jenčík, Z. Parůžek, T. Sláma,  záloha  - F. Grábner,  F. Výborný,  M. Vosecký,  J. Nepivoda,  útok  P. Sochor,  J. Červený.

 

Lavička : 

O. Ursacher,  P. Dvořák,  P. Filipec,  M. Pitrůn,  M. Pártl,  J. Vorlíček,  N. Mikš, 

 

Branky :

2x P. Sochor, J. Červený  


Jan Melichar
trenér
Muži "A"  
AFK Nehvizdy
mobil.: 606 734 755
email.: 
jan.melichar@metrostav.cz


 

 

Statistiky

Online: 1
Celkem: 642670
Měsíc: 7939
Den: 178

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz