Jdi na obsah Jdi na menu

07.05.2022


AFK Nehvizdy, starší žáci

Jaro 2022


 

Okresní přebor – starší žáci – skupina D

7.5.2022, 10:00

TJ Slavia Radonice 6:1 AFK Nehvizdy


Branky: 1x vlastní

       Šesté kolo okresního přeboru starších žáků přineslo opět souboj dvou jediných neporažených týmů v tabulce. Náš tým do tohoto nejtěžšího zápasu sezony šel bohužel značně oslabený. Jednak z důvodů zranění klíčových hráčů a také dalších absencí hráčů. V horkém dopoledni jsme navíc měli pouze jednoho člověka na střídání, zatímco soupeř se připravoval točit 5 hráčů a tím neustále okysličovat svou sestavu.

            Věděli jsme, že soupeř má vždy silné začátky a konce jednotlivých poločasů a hráče jsme na to opakovaně upozorňovali, aby neztratili koncentraci zejména v prvních minutách první půle a poslední minutě. I přes všechny výstrahy jsme již z první rozehrávky dostali gól, kdy soupeři jednoduchou kombinací ze středového kruhu prošli až do brány, nikým výrazně neatakováni. Naši hráči tedy hned museli dohánět a snažili se vyrovnat hru. Většina první půle se odehrávala uprostřed hřiště se střídáním nevýrazných šancí na obou stranách. Blížil se konec poločasu a tím i čas, kdy se soupeř prosazuje – i přes další připomínky se soupeř skutečně v poslední minutě prvního poločasu prosadil a do kabin se šlo za stavu 0:2.

            Při nástupu do druhé půle jsme opět zdůrazňovali potřebu podchytit začátek a zkusit brzkým gólem zdramatizovat utkání. Stal se ovšem pravý opak – do minuty od rozehrávky jsme znovu inkasovali laciný gól pramenící z nesoustředění týmu. Když se soupeř trefil bez větší námahy i za dalších pět minut, bylo po zápase. Naši hráči viditelně polevili i vinou horkého počasí a nemožnosti střídat, zatímco soupeř neustále obměňoval sestavu. Výsledkem byly další dva góly v naší síti a konečné skóre 6:1.

            Nejhorší výkon sezony se podepsal i nad ztrátou prvního místa v tabulce.


Martin Štefek
trenér
Starší žáci  
AFK Nehvizdy
mobil.: 731 340 896
email.: martin-stefek@seznam.cz


 

 

Statistiky

Online: 2
Celkem: 640136
Měsíc: 7508
Den: 424

Kontakt

Předseda:
Ing. Jiří Poběrežský
tel.: 604 298 537

Jednatel:
Jan Jenčík
tel.: 606 758 943

Správce webových stránek:
Mgr. Marcel Vaněk
email: mvanek.mva@gmail.com


afknehvizdy@seznam.cz